Ömer Halisdemir Aile Sağlığı Merkezi Gün Sayıyor

Ömer Halisdemir Aile Sağlığı Merkezi Gün Sayıyor

Ömer Halisdemir Aile Sağlığı Merkezi Gün Sayıyor

Her yıl artan nüfusa yönelik ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gemlik Belediyesi tarafından ilçenin en fazla nüfusa sahip ikinci mahallesi olan Eşref Dinçer Mahallesinde yaptırılan Ömer Halisdemir Aile Sağlığı Merkezi açılışa gün sayıyor.

Toplam 416 metrekare inşaat alanına sahip iki katlı Aile Sağlığı Merkezinde 9 Doktor odası, 3 tıbbi müdahale odası ve 1 bebek emzirme odası’nın yanı sıra ayrıca kadın, erkek ve engelli tuvaletleri ile mutfak kat ofisi, depo ve temizlik odaları da yer alıyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ömer Halisdemir Aile Sağlığı Merkezinde çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Aile Sağlık Merkezinin 15 Ağustos Çarşamba günü saat 11.30’da hizmete gireceğini müjdeleyen Başkan Yılmaz, şehir merkezinden en uzak yerleşim alanlarına kadar hizmetleri aksatmadan vatandaşların kullanımına sunduklarını dile getirdi. Balıkpazarı, Hisartepe, Cihatlı Mahallelerinde yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezlerinin de önümüzdeki aylarda halkın hizmetine sunacaklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Bu yıl 5 mahallemize 5 Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyoruz. Ömer Halisdemir Aile Sağlığı Merkezimiz de tamamlandıktan sonra Eşref Mahalle sakinlerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçları büyük ölçüde karşılanmış olacak. Amacımız daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir kent oluşturmak” diye konuştu.

 

(Son Güncelleme: 13 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir