Yılmaz’dan GTSO’ya ziyaret

  Yılmaz’dan GTSO’ya ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasına konuk oldu. GTSO Başkanı Paşa Ağdemir ve GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Gemlik Belediye Başkanı, Gemlik Ticaret Odası’nın da, Gemlik’in gelişiminde önemli pay sahibi olduğunu vurguladı.

Yılmaz; Belediyelerin gece ışıkları yanmıyorsa, sorun vardır.

Ziyarette söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sonrasında, odalarımızı ve STK’larımızı ziyaret ediyoruz. Yeni süreçte, hizmet ile alakalı kararları çok daha hızlı alacağız. Kazanan bu sayede Türkiye olacak. Dünyanın en büyük 10 projesinden 6 tanesi Türkiye’de gerçekleştiriliyor. Türkiye’de topyekün kalkınma sağlanıyor. Liderimizin Belediye Başkanlığından gelmesinin de avantajlarını yaşıyoruz. Nerede ihtiyaç olduğunu doğrudan biliyor. Büyükşehir Yasasının da faydalarını en fazla Gemlik’te görüyoruz. Türkiye’de hizmet çıtası çok yükseldi. Belediyelerin gece ışıkları yanmıyorsa, sorun var demektir. Bizler, kamu kurumlarımız ve STK’larımızla uyumlu çalışıyoruz. Pek çok kurumun binasını da Belediye olarak biz yaptık” dedi.

TOBB Dilekçe İnceleme Komisyonunda Yer Alıyoruz .

Paşa Ağdemir ise; ”İlçemize önemli hizmetler veren Gemlik Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de, elimizden geldiğince katkı sağlıyoruz. Kurumlarla iyi ilişkiler kurmak için çabalıyoruz. Gemlik’te gözle görülür hizmetler var. Yeni sürecin de ülkemize hayırlar getireceğine inanıyoruz. TOBB da önemli bir görev aldık. Dilekçe İnceleme Komisyonu kuruldu, bizler de üyesi olduk. Artık sonuç veren toplantılarda yer alacağız” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir