Gemlik Kulübünün  Voleybolda Rakipleri Belli Oldu

Gemlik Kulübünün  Voleybolda Rakipleri Belli Oldu

Gemlik Kulübünün  Voleybolda Rakipleri Belli Oldu

2018-2019 Voleybol Sezonu Erkekler 2’nci Liglerinin fikstürleri Ankara Volley Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda belli oldu.

AYDIN           AYDIN B.ŞEHİR BLD.

BURSA           KARACABEY BLD.

BURSA           İNEGÖL BLD.

İZMİR             SAINT JOSEPH

İZMİR             SELÇUK BELEVİ GENÇLERBİRLİĞİ

MUĞLA          SEYDİKEMER BLD.

MUĞLA          MENTEŞE MERKEZ BLD

MUĞLA          FETHİYE BLD

ESKİŞEHİR    ODUNPAZARI GENÇLİK

DENİZLİ        ACIPAYAM HALK EĞİTİM MERKEZİ

Kura çekimine, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış , Gemlik Basketbol Kulübü adına şube başkanı Necdet Yılmaz , Kulüp Menajeri Yahya Gümüş ve  kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, “Değerli kulüp temsilcileri, kulüp yöneticileri ve antrenörleri 2018-2019 Voleybol Sezonu kura çekimine hoş geldiniz. Yeni sezonun tüm kulüplerimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor, sakatlıksız, güzel mücadelelere sahne olan bir sezon olmasını temenni ediyorum” dedi.

TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu’nun ardından söz alan TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış yeni sezon statüsü ile ilgili bilgiler verdi ve tüm takımlara başarılar diledi.

Gemlik Basketbol Kulübü Voleybol şube başkanı Necdet Yılmaz Türkiye genelinde Voleybol branşında ilçemizi 2.ligde temsil edilmesi çok güzel , Gemlik’li gençler ile mücadele verdiğimiz ligde gücümüz oranında ilçemizde spor kültürünün oluşması mücadelemiz devam edecek. Bu mücadelemiz Başkanımızın Berkay Bulut  ve yönetimdeki arkadaşlarımın çok büyük özverileri var sporu ilçe geneline yayarak şehrimizin spor şehri olması için kurumların ve kuruluşların ’da destek vermelerinin gerektiğini dile getirdi.

Gemlik ekibi Voleybol 2.ligindeki Ekim ayında başlayacak ilk hafta müsabakasında Deplasmanda  Eskişehir Odunpazarı Gençlik Spor ile Karşılaşacak.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir