Başkan Yılmaz’dan Belgem Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Belgem Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Belgem Ziyareti

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, BelGem’de (Belediye Gençlik Merkezi) 2018-2019 yılı eğitimlerine başlayan üniversite hazırlık kursu öğrencilerini ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Birim Başkanı Güray Şentürk, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör ve Belgem Koordinatörü Muhammet Ali Kaya ile birlikte BelGem üniversite hazırlık sınıflarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Burada hazırlık sınıflarını ziyaret eden Yılmaz, ülkenin geleceği olan gençlerin çok çalışması gerektiğini söyledi. “Bizim gençlerimizden talebimiz milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan bireyler olmaları, ilim tahsil etmeleri, devletimize ve milletimize yararlı bireyler olarak yetişmeleridir” diye konuşan Başkan Yılmaz, üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlık kursu uygulamasını 2 yıldır büyük bir özveriyle sürdürdüklerini ifade ederek, “Çok çalışın, hocalarınızı iyi dinleyin. Bundan sonraki yaşamınızın güzel geçmesini siz sağlayın” ifadelerini kullandı. “Gemlik’in geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da projeleriyle marka ilçe olmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz ise can damarlarımız. Bu nedenle sık sık belediye gençlik merkezimizi ziyaretlerde bulunup öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerini, beklentilerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

Öğrencileri akıllı telefonlarla fazla zaman geçirmemeleri konusunda da anekdotlar paylaşarak uyaran Başkan Yılmaz, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 



(Son Güncelleme: 8 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir