Başkan Yılmaz’dan Muhtarlara Teşekkür

Başkan Yılmaz’dan Muhtarlara Teşekkür

Başkan Yılmaz’dan Muhtarlara Teşekkür

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, genel seçimler sonrasında başladığı teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
Bu kapsamda Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği ile Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesini ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerindeki desteklerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesi’nin çalışmaları ile yeni projeler hakkında da muhtarlara bilgi verdi.

Başkan Yılmaz’dan Muhtarlara Teşekkür

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör’ün yanı sıra AK Parti İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Güray Şentürk’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Yılmaz, mahalle muhtarlarının sorun ve görüşlerini de dinledi.
Gemlik Belediyesi olarak ilçe için çok güzel çalışmaları el birliği içerisinde gerçekleştirdiklerini ve bundan sonraki süreçte de daha yaşanabilir bir Gemlik için çalışacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Belirli dönemlerde şehrimizdeki esnafımızla, kahvehanelerdeki vatandaşlarımızla, her Perşembe vatandaşlarımızla halk meclisimizde bir araya geldiğimiz gibi yine belirli dönemlerde de siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bir araya gelmemiz birlik ve beraberlik açısından çok önemli, sonuç itibariyle ilçemiz için bir güç ve bir enerji oluşturuyoruz. Bu toplantılarla hem geçmiş yılların bir değerlendirmesini yapıyoruz, hem de köylerimizde ve mahallelerimizdeki beklentiler ışığında hep birlikte kendimize yol haritası oluşturuyoruz” dedi. Genel seçimlerde verilen desteklerden dolayı bir kez daha mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Yılmaz, Gemlik gelişmeye, mahallelerimiz güzelleşmeye devam edecek” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’dan Muhtarlara Teşekkür

Öte yandan istişare toplantısında söz alarak görüşlerini dile getiren Muhtarlar ise, Gemlik Belediyesi’nin bölge ve hizmet ayrımı yapmadan ilçenin tamamının çehresini değiştirdiğini dile getirdiler. Gemlik Belediyesinin insan odaklı bir hizmet anlayışı olduğunu vurgulayan mahalle muhtarları, “İlçedeki her hizmet ve yatırım, insanımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre yapılıyor. Sayın Başkanımız Refik Yılmaz’ın çözüm odaklı ve istişareye dayalı hizmet anlayışı sayesinde ilçemizdeki eksikliklerin neredeyse tamamı giderildi. Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Her iki muhtarlar derneği ziyaretinde de muhtarların sorunlarını dinleyerek not aldıran Başkan Yılmaz, ziyaretlerin ardından muhtarlarla toplu fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir