Judo’da Balkan Madalyası

Judo’da Balkan Madalyası

Judo’da Balkan Madalyası

Balkan Judo Birliği tarafından organize edilen Minikler Balkan Şampiyonası 28-29 Temmuz tarihlerinde, 10 ülkeden 325 sporcunun katılımı ile Yunanistan’ın Selanik kentinde yapıldı.
Minikler Balkan Şampiyonasında mücadele eden Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Emre Çoban -60 kg’da bronz madalya kazanarak ailesini ve kulübünü gururlandırdı.
13-15 Temmuz tarihlerinde İzmir’de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında, Türkiye şampiyonu olduktan sonra katıldığı ilk Uluslararası müsabaka olan Minikler Balkan Şampiyonasında da madalya kazanma başarısı gösteren Emre Çoban, gelecek için umut vaat etti.
Müsabakların tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Antrenörü Ahmet Kılınç, “Minikler kategorisinde ilk kez düzenlenen Balkan Şampiyonasından ilçemize ve kulübümüze madalya kazandırmak gurur vericidir. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu başarılarımız katlanarak devam edecektir. Altyapımızda bunu gerçekleştirebilecek onlarca sporcumuz çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, Ayşe-Ziver Karataş İlkokulu spor salonunda, 2013 yılında başlattığımız judo çalışmalarımız neticesinde 2016 yılından bu yana katıldığımız Türkiye Şampiyonalarında kazandığımız 12’si altın olmak üzere 24 madalyanın yanına şimdide Balkan Şampiyonasında alınan madalya eklenmiştir. Son 3 yılda geniş sporcu yelpazesinde kazandığımız madalyalarla ilçemize önemli başarılar kazandırdık. Bu azimli ve gayretli çalışmalarımız neticesinde Milli takımlara sporcu göndermeye başladık ve önümüzdeki yıllarda bu sayı çok daha fazla olacaktır. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Gemlik Belediye Balkanımız Sayın Refik Yılmaz’a, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Hulusi Gandar’a, Judo Branş Sorumlularımız Faruk Aktaş ve Emre Özkan’a ve tüm yönetim kuruluna tüm sporcularım ve aileleri adına teşekkür ederim” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir