Gemlik Ülkü Ocaklarından Birlik ve Beraberlik Kampı

Gemlik Ülkü Ocaklarından Birlik ve Beraberlik Kampı

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Teşkilatı tarafından Yeniköy Piknik Alanında “Alparslan Türkeş Gençlik Otağı” kampı düzenlendi. 27-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenmiş olan 1. Alparslan Türkeş Gençlik Otağı şehir içi ve komşu il, ilçelerden büyük ilgi gördü.
“Katılım sağlayıp yükümüzü paylaşan herkesten Allah razı olsun. Anlımızın akı ile bu işden de çıktık, Allah ocağımıza zeval vermesin. Çok keyifli ve bir o kadar zevkli bir kamptı, 7den 70’e herkesi burada görmek bizleri sevindirdi diyen, Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail Baydar, Ülkü Ocakları var oldukça, içimizdeki dava ateşi sönmedikçe biz buradayız birliğimiz düşmana korku , dosta güven verecek. Her zaman burada olduk, gerekirse kapının önünde eşik oluruz, görevde en önde ödülde en arkada olmasını bilenlerdeniz, yanımızda bizimle, birlikte yürüyen dava arkadaşlarımız, ağabeylerimiz,ablalarımız,kardeşlerimiz,bacılarımız olduğu müddetçe burada olmaya devam edeceğiz. Bizim yolumuz hak yoludur. Fitne, fesat gıybet ten uzak olacağız,kuytu köşelerde ne teşkilatçılık nede ülkücülük yapacağız bize bitti diyenler duysun ve görsün her gün yeniden doğduğumuz gündür bu gün” dedi.
Şehir içinden ve Şehir dışından katılımların da olduğu gibi, İl Ocak başkanı ve İlçe Ocak başkanlarının da katılımıyla son gün yapılan piknik kitap okuma, voleybol,futbol ve çeşitli faaliyetlerle sona ermiştir.



(Son Güncelleme: 1 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir