Işık, Kosova Dostluk Grup Başkan Oldu

Işık, Kosova Dostluk Grup Başkan Oldu

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Kosova Dostluk Grup Başkanlığına getirildi. Yeni Milletvekili olmasına rağmen, Tarım Orman Ve Köy İşleri Komisyonunda katip üye olarak görev alan Zafer Işık’a bir önemli görev daha verildi.

Ecdadımızın Emaneti

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, öncelikle ecdadımızın yadigarı ülkelere önem vermiştir. Beraberinde de, ortadoğu ve Afrika’da pek çok ülkenin umudu olmuştur. Bizlere de, doğrudan ecdat yadigarı Kosova Dostluk Grup Başkanlığı uygun görüldü.

İki ülke arasındaki bağ ve ilişkileri kuvvetlendirmek adına elimizden geleni yapacağız. Geçmişte önemli zulüm görmüş ve zorluklardan geçmiş olan Kosova, bizler için emanet niteliğindedir” dedi.

Pek Çok Ülkede De Dostluk Grubu Üyesi Oldu

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın, çeşitli balkan ülkelerinin yanı sıra Mali, Irak, Gürcistan ve Kenya’da da dostluk grup üyeliği bulunuyor.



(Son Güncelleme: 30 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir