“Çay-Simit-Sohbet” Halk Meclisi Balıkpazarı Mahallesinde

“Çay-Simit-Sohbet” Halk Meclisi Balıkpazarı Mahallesinde

Geride kalan dönemde “Gemlik Buluşuyor”, “Belediye Yanınızda” ve “Başkan Aranızda” projeleri ile vatandaşların takdirini kazanan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, toplumun bütün kesimlerine ulaşmak ve halkın karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen Çay-Simit-Sohbet adlı halk meclisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen Çay-Simit-Sohbet buluşmalarının 3.sü Balıkpazarı Mahallesi Atatürk İlkokulu bahçesinde mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, BUSKİ Şube Müdürü Aykut Çatal ve Belediye birim amirlerinin yanı sıra mahalle muhtarlarının da katıldığı halk meclisinde konuşan Başkan Yılmaz, Mahalle toplantılarıyla halkın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduklarını ve halk toplantılarını her hafta farklı bir mahallede düzenlediklerini belirtti. Vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm üretmek amacıyla Çay-Simit-Sohbet buluşmalarının farklı mahallelerde devam edeceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Çözülebilecek sorunları hemen çözüyoruz. Vatandaşlarımızla hem dertleşiyoruz hem de problemlerini dinliyoruz. Aldığımız talepleri devlet imkânlarını sonuna kadar kullanmak suretiyle buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. “Halkımızın ayağına biz gidiyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişimi, kamu kurumlarının yöneticilerine ulaşmasını ve onlara kendini ifade edebilmesinin önündeki bütün engelleri kaldırarak, imkânların el verdiği ölçüde ve gücümüzün yettiği oranda bunu gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bu şehrin daha güzel yönetilmesi daha güzel yaşanabilir hale getirilmesi için sizlerin görüşleri çok önemli. Şeffaf bir yönetim, ortak akıl ve katılımcı bir anlayışla Gemlik’i çok daha güzel günler bekliyor. Ülkemizde, Bursa’mızda, Gemlik’imizde güzel şeyler oluyor. Bizler hizmetten başka hiçbir şeyi amaçlamıyoruz. Tek derdimiz bu aziz milletimize hizmet etmek” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam da, “Kıymetli başkanımız sağ olsun her hafta başka bir mahallede vatandaşlarımızın sorunlarını varsa dertlerini sıkıntılarını dinlemek bu buluşmaları düzenliyor. Bizlerde teşkilat olarak vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyoruz. Varsa sıkıntılarınızı dinliyoruz yoksa muhabbet ediyoruz. Çay ve simit eşliğinde hasbihal ediyoruz. Böylesine güzel bir projeyi hayata geçirdikleri için Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çay ve simit, zeytin ve peynir ikramlarıyla da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Yılmaz, sorunların çözümü noktasında da Belediye olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi. Etkinlik sonunda çocuklarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, kız çocuklarına Bebek, Erkek çocuklara da oyuncak araba hediye etti.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir