Başkan Yılmaz’dan Başarılı Judoculara Altın

Başkan Yılmaz’dan Başarılı Judoculara Altın

Başkan Yılmaz’dan Başarılı Judoculara Altın

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İzmir’de düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonu olarak Gemlik’e dönen Emre Çoban’ın yanı sıra Yıldızlar Türkiye 3. olan Muharrem Caner Çetin’i altın ile ödüllendirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar, Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgut Durmuş, Belediyespor Judo Sorumlusu Faruk Aktaş ve Belediyespor Judo Antrenörü Ahmet Kılınç’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, tüm rakiplerini yenerek Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında şeref kürsüsünün en üst basamağına çıkmayı başaran -60 kilo sporcusu Emre Çoban’ı kutladı.

Yıldızlar Türkiye 3. olan Muharrem Caner Çetin’i de başarısından dolayı tebrik eden Başkan Yılmaz, önümüzde ki aylarda Milli Takım ile birlikte Yıldızlar kategorisinde müsabakalara hazırlanacak olan sporculardan yeni başarılar beklediklerini kaydetti. Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yetiştirdikleri genç sporcularla büyük gurur duyduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve yönetiminin yanı sıra sporcuları yetiştiren ailelerine ve hocalarına da teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.



(Son Güncelleme: 27 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir