Sixpad Özellikleri Nelerdir?

Sixpad Özellikleri Nelerdir?

Sixpad Özellikleri Nelerdir?

Sixpad seçilen bölgeye hafif titreşimler vererek kol, bacak ve göbek bölgesinde egzersiz yapmanızı sağlayan bir spor aletidir.

Sixpad için en önemli özellik farklı alanlarda kullanılabilmesinin yanında, bölgesel olarak hızlı ve çabuk sonuç alınabilmesini sağlamasıdır.

Spor insanın hayatında daimi olarak yer tutması gereken bir aktivitedir. Sadece görüntü amaçlı değil, asıl önemlisi sağlık açısından büyük önem taşımaktadır. Spor ve egzersiz yapmak daha zinde, daha sağlıklı daha kuvvetli olmanızı sağlar. Sıkılaşmak, kilo sorunlarından kurtulmak için spor yapmanın yanında dengeli ve düzenli bir beslenme alışkanlığı kazanmakta çok önemlidir. Fiziksel olarak değişim amaçlayan fakat bunun içinde gün içerisinde yeterli zaman yaratamayan kişiler için sixpad çözüm üretmektedir.

Bölgesel Yağlanmaya Son

Kas kütlesi kazanmak isteyen, yaptığı spor sonucunda alacağı sonucu hızlandırmak, fazla kilolarından kurtulmak isteyenler, göbek yağlanması ve selülit gibi sorunları çözmek isteyen kişiler için Sixpad çok rahat ve pratik çözümler sunmaktadır. Sixpad vücutta uygulanan yerlere hafif titreşimler vererek, kaslar üzerindeki egzersiz etkisini artırarak daha hızlı sonuç alınmasını sağlar. Sixpad jelli pedlerden oluşur ve bu pedler vücutta çalıştırılmasını istediğiniz bölgeye uygulanır. Sixpad daha önce piyasaya benzer iddialar ile çıkan ve yeterli başarıyı gösteremeyen ürünlerin aksine, piyasaya çıktığı günden buyana yüksek müşteri memnuniyetine sahip ve sporcular tarafından bile tercih edilen bir ürün olma özelliği göstermiştir. Ürünün reklamlarında, abs fit sixpad kullanmakta da olan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo yer almaktadır.

Her yaştan insanın kullanmasında hiçbir sorun yoktur. Hem bayanların hem de erkeklerin istedikleri sonuçlara ulaşması amacıyla kullanılabilmektedir ve kullanıma bağlı hiçbir yan etkisi görünmemektedir.

Kullanımı Kolay

Sixpad kullanımı sırasında ortaya çıkan en önemli özellikler; çok daha kısa sürelerde çok başarılı sonuçlar alınmasını sağlaması, kıyafet altına yerleştirilerek kullanılabilmesi sayesinde sadece spor veya egzersiz yaparken değil günlük hayatınız içerisinde de kullanılabilmektedir, düzenli olarak günde sadece 20 dakika gibi kısa bir süre kullanılması ile bile çok başarılı sonuçlar verebiliyor olmasıdır. Sixpad her yerde kullanılabilmektedir. Öncesinde vücudun ısısını arttırmak için birkaç dakika egzersiz yaparsanız etkisi artmaktadır. Yemek yaparken, pazara giderken, ev işlerinizi yaparken veya çalışırken Sixpad kullanabilirsiniz ve hiç kimse farketmeden yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

 

Dört Ayrı Programa Sahip

Sixpad aleti, herkesin daha rahat kullanabilmesi için 4 ayrı program içermektedir. Farklı program ve zorluk dereceleri ile yaş ve cinsiyet farketmeden herkese hitap eden bir egzersiz aletidir. Hızı ayarlanabilir ve aynı anda hem kol, hem bacak, hem de göbek hakeretleri ile tüm bölgelerinizin aynı anda zayıflamasına yardımcı olur. Ufak titreşimler ile kasları harekete geçirir, kasların üzerinde birikmiş yağ dokuların yok olmasını sağlar. Mekan ve zaman farketmeksizin yağ moleküllerini parçalayan Sixpad, yan etkisi olmaması açısından güvenle kullanılan bir egzersiz aletidir.



(Son Güncelleme: 26 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Pırlanta Bileklik

Pırlanta Bileklik

Pırlanta Bileklik Pırlanta bileklik, şıklık ve zarafeti bir araya getiren, her anın ve her kıyafetin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir