Yalçın; ” Hizmeti Vatandaşın Ayağına Getiriyoruz”

   Yalçın; ” Hizmeti Vatandaşın Ayağına Getiriyoruz”

Gemlik’te 24 Temmuz  Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın kruluşlarını ziyaret eden   Limak Enerji Gemlik Bölge Müdür yardımcısı Tuncay Yalçın, gazetemizi de ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Hurşit Topal ile görüştü.

Yalçın ziyaretinde “yıllardır Gemlik’te aynı sektörde hizmet verdiğini ifade ederek, Limak Enerji olarak son yıllarda yapılan teknolojik yatırımlarla birlikte hizmeti vatandaşın ayağına, hatta akıllı uygulamalar ile evlerine ve deyim yerindeyse ellerine kadar getirmiş olduk. Artık elektrik aboneliği bulunan vatandaşlarımız  Fastpay  uygulaması ile yaptıkları fatura ödemeleri karşılığında mesken abonelerimiz 150 TL’ya kadar olan faturalarında anında %5 indirim kazanıyor. Yine yıllardır sıkıntılı olan abonenin vefatı durumunda yaşanan abone değişikliğinde veraset belgeleri ile gelen kişiden herhangi bir ücret alınmadan abonesi gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında Gemlik hizmet merkezimizin yanı sıra Orhangazi caddesi Seyhanlar market yanında bulunan yetkili işlem merkezinde de hiç bir hizmet için ek ücret ödemeden vatandaşlarımız Limak Enerjinin bütün hizmetlerinden faydalanabilmektedirler” dedi.  Yalçın abonelerimiz, “limakuludag.com.tr  uzantılı internet sitemizden online işlem yapabilemektedirler” şeklinde konuştu.

Gazetemiz sahibi ve Genel Yayın yönetmenimiz Hurşit Topal’da ziyaretinden dolayı Yalçın’a teşekkür ederek, “vatandaşların bilgilendirilmesi ve habere daha hızlı ve doğru bir şekilde ulaşması için yıllardır devam eden çalışmalarının aralıksız sürdüğünü” söyledi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir