Belediye vatandaşa soruyor; “önceliğiniz, önceliğimiz”

Belediye vatandaşa soruyor; “önceliğiniz, önceliğimiz”

İlçenin sorunlarının çözümünü halkın isteklerine göre belirleyen Gemlik Belediyesi, Matbaacılar Sokak’ta araçların hangi yöne seyir etmesi ile alakalı anket çalışması başlattı.
Bu kapsamda Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Matbaacılar Sokak üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşların tercihlerini tek tek sordu. Vatandaşlara tercihlerinin nedeninin de sorulduğu anket sonucunda, bölge esnafının çoğunluğu araçların eski minibüs garajından, Krom Sokak istikametine doğru seyir etmesini talep etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Trafik Komisyonu ile yapılacak görüşmeler sonrasında Matbaacılar Sokağın yön probleminin karara bağlanacağını söyledi. İnsan odaklı hizmet anlayışının belediyeciliğin temelini oluşturduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, “Yapacağımız tüm çalışmalarda hemşerilerimizin görüş ve önerilerini esas alıyoruz. Ortak akıl ve kolektif çalışmayla Gemlik’imizi daha modern kent haline getiriyoruz” dedi. “Önceliğimiz, vatandaşımızın önceliğidir “diye konuşan Başkan Yılmaz, ilçeye yapılacak diğer yatırım ve çalışmalarla ilgili vatandaşların görüşünü almaya, yönelik gerek yazılı ve gerekse elektronik ortamda anket çalışmalarının süreceğini de sözlerine ekledi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir