Başkan Yılmaz’dan Gazetecilere Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Gazetecilere Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Gazetecilere Ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanvekili Ferhat Doğan ve yönetimi, Gemlik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör ile birlikte Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile Gemlik’te ki yerel gazeteleri ziyaret etti. Gemlik’te gazete çıkaran Gazeteciler Hurşit Topal, Kazım Bulut ve Serhat Seferoğlu’nu  bürolarında ziyaret ederek, Basın Bayramlarını kutlayan Başkan Yılmaz, yerel basının Yerel Yönetimler için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Yılmaz, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile kamusal hizmet alanında en önemli görevi yerine getiren, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan, çalışan gazetecilerin günlerini kutluyoruz.  Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Bu büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan muhabir ve gazetecilerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek ve teşekkürlerimizi belirtmek istedik. Belediye olarak faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın halka duyurulmasında, etkin bir rol üstlenen demokrasinin koruyucusu basın mensuplarımızın ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile ifa etmekte oldukları kamu hizmetlerinden dolayı tüm gazete, radyo, internet gazetesi ve televizyon çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.



(Son Güncelleme: 25 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir