Işık, ”Basın, bizim için de önemli kaynaktır”

Işık, ”Basın, bizim için de önemli kaynaktır”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, 24 Temmuz Basın Bayramı ile alakalı kutlama mesajı yayınladı. Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizen Işık, mesleğin doğrularından şaşmamak gerektiğini de dile getirdi.
Işık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”1908’de 32 yıl süren sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak kabul edilen 24 Temmuz Basın Bayramı, tüm gazetecilere kutlu olsun. Türkiye, her anlamda olduğu gibi, basın sektöründe de zor günlerden geçti. Hain FETÖ örgütünün de basın ayağı, sektörü karalasa da, gerçek gazetecileri o dönemde de, bu dönemde olduğu gibi farkını göstermiştir.
Gazetecilik kutsal bir meslektir. Aynı zamanda biz yöneticiler için de, önemli bir kaynaktır. Milletin sesi olan, vatandaşın eksiklerini dile getiren basın mensupları, sorunların çözülmesi ve bizlere ulaştırılması adına önemli bir görev icra etmektedir.
Bizler bugüne kadar yaptığımız gibi, bugünden sonrada gerçek manada vatandaşın sesi olan basın mensuplarının önerilerini dikkate alacak, adımlarımızı da buna göre atacağız. Meslek ilkelerinden ödün vermeyen tüm basın mensuplarımızın Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.



(Son Güncelleme: 23 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir