Yıldız; Son Destan Kıbrıs…

Yıldız; Son Destan Kıbrıs…

Yıldız; Son Destan Kıbrıs…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. Yılı münasebetiyle bir basın açıklaması düzenledi. ‘Kıbrıs Barış Harekatına katılan şehit ya da gazi olan kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Allah mekanlarını cennet eylesin’ diyerek sözlerine başlayan Yıldız konuşmasının devamında şunları söyledi.
“Tarih boyunca ellerine geçen her fırsatta, sırf kimliğinde Müslüman yazıyor diye kadın erkek, çoluk çocuk ayrımı gözetmeden insanlara zulüm etmeyi gelenek haline getiren Hristiyan dünyasının Kıbrıs’ta yaşattıkları yakın tarihimizin en kanlı ve en büyük acılarından birisidir. Akan kan ve gözyaşı Müslümana ait olduğu zaman üç maymunu oynayan sözde medeni Avrupa ülkeleri her zaman olduğu gibi bu zulmede ses çıkarmamıştır. Bu kanlı dönemi bitirmek ve akan kanı durdurmak ise rahmetli Erbakan Hoca’mızın önderliğinde koalisyon ortağımız Bülent Ecevit hükümetinde yer alan Milli Selamet Partisi’ne nasip olmuş ve bu harekat ile bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Milli Görüş’ün önderliğinde yapılan bu harekat, ülke içerisindeki birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneğidir. 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi’ni acımasızca ve bilinçsizce eleştirenler bu birliktelikten ders almalıdır.”
Dikkat etmezsek kazanımlarımızı kaybederiz.
“Maalesef, bu gün geldiğimiz noktada mevcut iktidarın neredeyse Kıbrıs’ı vermek üzere olduğunu üzülerek görmekteyiz. Bu iktidar Batılıların baskısıyla askeri varlığımızı kaldırmaya çalışmaktadır. Böyle bir oluşumun hayata geçmesi demek Kıbrıs’ın Rumlara verilmesi demektir. Eğer Kıbrıs’ta herhangi bir Batılıyı memnun etmek için ya da Avrupa Birliği’ne girmek için Kıbrıs verilirse altından kalkamayacağımız sorunların yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Bu konuda hükümeti aklıselim davranmaya ve gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz. Aksi takdirde, şehitler vererek aldığımız toprakları masa başında kaybederiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.



(Son Güncelleme: 20 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir