Sevilen Lezzetlerin Adresi Burger Kıng® Mobil Tırı İle Bursa Gemlik’te

Sevilen Lezzetlerin Adresi Burger Kıng® Mobil Tırı İle Bursa Gemlik’te

Sevilen lezzetlerin adresi Burger King®, Bursa Gemlik’te açtığı mobil tır restoranında zengin menü çeşitlerini lezzet sever Gemlikli misafirlerine sunmaya başladı. Farklı konsepti ile hızlı servis restoran sektöründe fark yaratan Burger King®, Bursa Gemlik’te açtığı mobil tır restoranında ziyaretçilerini bekliyor.

Tüm Türkiye’ye lezzetli menülerini tattırmayı hedefleyen Burger King®, bir sezon boyunca Bursa Gemlik’te açtığı mobil tır restoranında misafirlerini ağırlıyor. TAB Gıda güvencesiyle misafirlerinin damak tadına uygun lezzetler sunan Burger King®’in mobil tır restoranında ziyaretçiler farklı bir atmosferde kaliteli ve seçkin menüleri deneyimleyecek. Burger King®, Bursa Gemlik’te hizmete açtığı mobil tırına tüm lezzet severleri bekliyor.

Mobil Tır Restoranı, Hisartepe Mah. Dörtyol Mevkii BP Benzinlik İçi / Gemlik- Bursa adresinde ziyaret edebilirsiniz.

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro®markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s®’i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s® ve 140’tan fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir