İmar Barışında Çözüm Türkiye Finans

İmar Barışında Çözüm Türkiye Finans

İmar Barışında Çözüm Türkiye Finans

TBMM’de çıkarılan ve Türkiye’de önemli bir kitleyi ilgilendiren İmar Barışı ile alakalı kredi imkanı doğdu. Türkiye Finans ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile İmar Barışından yararlanmak isteyenlere kredi verileceği açıklandı.

Gemlik’te de geçtiğimiz ay şube açan Türkiye Finans, Gemlik, İznik, Orhangazi ve Yalova bölgesine hitap edecek. İnterlandı geniş bir şube olarak çalışacak olan Türkiye Finans Gemlik Şubesinin bu dönemki önceliği ise İmar Barışı ile alakalı olacak.

SON BAŞVURU 31 EKİM

İmar Barışından faydalanmak isteyenlerin, son başvuru tarihi 31 Ekim 2018 olarak belirlendi. İmar barışı ile alakalı yapılan çalışmalarda, doğrudan nakit ödeme yerine, taksitle ödeme yapmak isteyenlere de çözümü Türkiye Finans sunuyor. 48 Ay’a kadar taksit imkanları bulunduğunu belirten banka yetkilileri, İmar Barışı ile alakalı da tek kredi imkanı sunan banka olduklarının altını çizdiler.

DERT ÇÖZEN FİNANSMAN

Konuyu değerlendiren Gemlik Şube Müdürü Türker Akın ”Gemlik, İznik, Orhangazi ve Yalova’da yetkiliyiz. Gemlik’te de İmar Barışından yararlanması gereken çok sayıda yapının bulunduğunu biliyoruz. İlk olarak Gemlik Belediyesi İmar Bölümü ile görüşmeler yaptık. Vatandaşlarının önemli dertlerine çare buluyoruz. Banka olarak, finansmana ‘Dert Çözen Finansman’ ismini uygun gördük.

Kredi ile alakalı bilgi uygun olup olmadığını öğrenmek için de banka şubemizden veya SMS ile sonucu öğrenebilirler. SMS ile 2310’a ‘İMAR’ bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaralarını yazmaları yeterli olacaktır. Katılım bankası olarak bankalardan da daha düşün faizler uyguluyoruz. İmar Barışında da özel faiz indirimlerimiz bulunuyor” dedi.

Marmara’da 16. Şubesini Gemlik’te açan Türkiye Finans, Gemlik’in ikinci katılım bankası olma özelliğini de taşıyor. Beraberinde her türlü bankacılık işlemini de sağlayan şube, İmar Barışı konusunda da eğitimli personeliyle önemli kolaylıklar sağlayacaklarını vaat ediyor.

 



(Son Güncelleme: 19 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir