1024

Yıldız; 2010 Ruhu Yeniden Canlansın

Yıldız; 2010 Ruhu Yeniden Canlansın

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Gökmen, yeni yönetimi ile birlikte, Gemlik Saadet Partisini ziyaret etti.

Saadet Partisi İlçe Binasındaki ziyarette İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetimiyle bir araya gelen Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Gökmen “Bursaspor taraftarlar derneği olarak Saadet Partisi’ni her dönem yanımızda görmekten son derece memnunuz. Yeni yönetim olarak bundan sonra ki süreçte yapılacak olan etkinlik ve faaliyetlerimizde desteklerini bekliyoruz” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise; Başkan Gökmen ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve kendilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. ‘Spor, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, siyasi görüşü ne olursa olsun farklı kulvarlarda koşan insanları bir araya getirebilen evrensel bir güçtür. Ülkemizde bulunan büyükşehir takımları içerisinde maddi manevi büyük bir güce sahip olan Bursaspor’umuz maalesef birkaç yıldan beri puan cetvelinde istediğimiz yerde değildir. Dileğimiz ve inancımız 2010 ruhunun yeniden canlanması ve şanlı tarihine yeni şampiyonluklar eklemesidir. Bu vesile ile yeni başlayacak sezonda gerek Bursaspor’umuza ve kar kış sıcak soğuk demeden takımının peşinden koşan siz değerli taraftarlara başarılar dilerim.’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir