Hafriyatçılar Derneğinden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Hafriyatçılar Derneğinden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Hafriyatçılar Derneğinden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Gemlik Hafriyatçılar Derneği Başkanı İsmail Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, kendilerini kabul ettiği için Başkan Refik Yılmaz’a teşekkür eden Dernek Başkanı Akkaya “Mesleğimizdeki sorunları Başkanımıza ilettik. Bizde ilçemizdeki gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, “Gemlik’in dönüşümünde hafriyatın önemine değinerek, hafriyatçıların aynı zamanda çevreyi korumakla yükümlü olduklarını hatırlattı. Çevreci bir belediye olmanın gereği, çevre ve insan sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz, yeni hafriyat deposu içinde yer arayışında olduklarını söyledi. “İlçemizdeki görsel ve estetik tüm olumsuzlukların önüne geçilmesi, hafriyat ve inşaat atıklarının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetim ve kontrollerini 24 saat kesintisiz sürdürüyor” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Hafriyatçılık çok zor bir iş. Gemlik Belediyesi olarak sorunlarınızı çözmek açısından her zaman sizin yanınızdayız ve elimizden ne gelirse onu yapacağız. Amacımız Gemlik’i daha iyi noktalara taşımak” diye konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflar ile sona erdi.

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir