Çavuşoğlu ve Işık Ak Parti'yi Ziyaret Etti

Çavuşoğlu ve Işık Ak Parti’yi Ziyaret Etti

Çavuşoğlu ve Işık Ak Parti’yi Ziyaret Etti

Önceki dönem Başbakan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette kendilerini İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetimi karşılarken, ziyarete Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da iştirak etti.

Seçim dönemindeki olumlu çalışmalarından dolayı Gemlik İlçe Teşkilatına teşekkür eden Çavuşoğlu, zorlu ve yorucu sürece rağmen, Ramazan Ay’ında bile sahur saatine kadar çalışan Ak Kadroların alınan sonuca doğrudan etki ettiğinin altını çizdi. Çavuşoğlu sözlerinin devamında; ”Türkiye önemli bir eşiği geçti. Bundan sonra büyüyen Türkiye’nin önü daha açık. Bizler, büyük Türkiye’nin öncüleri olacağız” dedi.

Ardından söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise; ”Bursa’da teşkilatlarımızın bütünlüğü, seçim dönemini olumlu geçirmemizi sağladı. Gemlik teşkilatımızın da gayretli çalışmaları ilçemizde de önemli bir sonuç almamızın önünü açtı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ilçemizde de Referandum oranının çok üzerinde oy almamız sağlandı. Daha önce de dediğim gibi bundan sonra icraat zamanı” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: 16 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir