Çay, Simit, Sohbet Buluşmaları Hamidiye Mahallesinde Başladı

Çay, Simit, Sohbet Buluşmaları Hamidiye Mahallesinde Başladı

Gemlik Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlenen yerel halk buluşma programları devam ediyor. Geride kalan dönemde “Gemlik Buluşuyor”, “Belediye Yanınızda” ve “Başkan Aranızda” projeleri ile vatandaşların takdirini kazanan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son olarak hayata geçirilen “Çay, Simit, Sohbet buluşmaları” kapsamında, Hamidiye Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Yunus Emre Çocuk Parkında düzenlenen Çay, Simit, Sohbet buluşmasında, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetiminin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Hamidiye Mahalle Muhtarı Necmi Ünlü ve Belediye birim amirleri de hazır bulundu. Mahalle halkının da yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye faaliyetleri konusunda açıklamalarda bulunarak, 2018 yılında ilçeye yapılan yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini anlatan Başkan Yılmaz, kimin nerede ne sorunu varsa çözüm bulmaya gayret gösterdiklerini kaydetti. “Belediye olarak daha modern bir şehir oluşturmak ve hayatı kolaylaştırmak üzere var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Bizlere olan bu inanç sürdükçe, halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çay ve simit ikramlarıyla da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Yılmaz, sorunların çözümü noktasında da Belediye olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söyledi. Hayata geçirilen tüm projelerle vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Yılmaz, “Gemlikli hemşerilerimize daha rahat yaşam alanları sunmak için ilk günkü azimle çalışıyoruz. Alt yapısıyla, parklarıyla, spor tesisleriyle, Aile Sağlık Merkezleriyle, okullarıyla, kültür merkezleriyle ve sosyal donatı alanları ile Gemlik’imiz her geçen gün daha da güzelleşiyor” diye konuştu.

Hamidiye Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür eden Hamidiye Mahalle Muhtarı Necmi Ünlü de “Belediye Başkanımız çok büyük ve önemli projelere imza attı. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Etkinlik sonunda çocuklarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, kız çocuklarına Barbie Bebek, Erkek çocuklarına da oyuncak araba hediye etti.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir