bil koleji GELİŞİM DEĞİŞİM İLE BAŞLAR

Gelişim Değişim İle Başlar

Gelişim Değişim İle Başlar

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Orhangazi Bil Koleji yenilenmenin ve gelişimin adresi olmaya devam ediyor. 24 yıldır tanınmış ve kendini ispatlamış Bil koleji ,alanında uzman yönetici kadrosu ile Orhangazi Kampüsü’nde adımlarını güçlendiriyor.
Yeni eğitim-öğretim yılında ODTÜ GELİŞİM OKULLARI VE PAMUKKALE ÜNİV. gibi köklü kurumlarda eğitim alanında görev yapan Gökhan YÜKSELER Orhangazi Bil Koleji Genel Müdürlüğüne getirildi. Gökhan YÜKSELER yeni eğitim öğretim yılında Eğitim Koordinatörü Cihad KESKİN ile Orhangazi Bil Koleji’nde eğitime yön vereceklerini açıkladı. Gökhan YÜKSELER;
Orhangazi Bil Koleji öğrencilerinin akademik olarak kaliteli eğitim almalarının yanısıra sosyal alanlarda sağlanılan imkanlar ile de başarıları’nın taçlandırılacağını vurguladı.
Orhangazi Bil Koleji Genel Müdürü Gökhan Yükseler: ‘ Öğrencilerimizin ruhsal, bedensel,zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla yola çıkmış eğitim alanında öncü,bireysel farklılıkları gözeten bir kurumuz. Donanımlı ve mutlu dünya vatandaşları yetiştirmeyi bununla beraber Öğrencilerimizin başarılı bir üniversite yaşamına adım atmaları ve aydınlık bir geleceğe sahip olmaları hedefimizdir’ diyor. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında alanında uzman kadromuzla dünya inavasyon okulu olma vasfımıza layık olmaya devam edeceğiz.
Dünya İnovasyon Okulu Orhangazi’de
BİL: Bilgi, iletişim, lisan kelimelerinin ilk harflerinin bir araya gelmesiyle oluşmuştur.
Bir gurup çok değerli bilim adamları ve iş adamlarının bir araya gelerek Dr. Mustafa AYDIN’ın liderliğinde 1994 yılında tohumu atılmış eğitim inancı ve aşkıyla başlamış büyük bir heyecan.
2003 yılında Anadolu BİL Meslek Yüksekokuluyla yüksek öğretime giriş yapan ve bugün 2007 yılında İstanbul Aydın Üniversitesiyle eğitim serüvenine devam eden Bil Koleji ve Bil Okulları bugün Türkiye de kampüs farklı noktada okul 20 Bine yakın öğrenci 2500 öğretmenle eğitime devam ettiklerini aktaran Dağhan: Bil Holding bütün yatırımlarını eğitime yapmış Türkiye’ deki tek holding olma özelliğine sahiptir. Bizim eğitim dışında herhangi bir uğraşımız olmadı bundan sonrada olmayacak gibi gözüküyor. Bu temelde bu yıl Türkiye genelinde 14 yeni kampüsün inşası devam etmektedir.2015 yılında Bursa Orhangazi kampüsünün açılışını gururla gerçekleştirdik.
Orhangazi, Bursa gibi nüfus yoğunluğu açısından yoğun olan ve eğitime önem veren bir bölgedir. Biz sadece Orhangazi’ye değil Gemlik, İznik, Yenişehir, Mudanya, Nilüfer gibi Bursa genelinde olduğu gibi Yalova ve Kocaeli’nde Dünya İnovasyon eğitim modellerimizi bu bölgelere ulaştırmayı hedefliyoruz ”ifadelerini kullandı”
En Çok Tercih Edilen Vakıf Üniversitesiyiz
2007 yılında Meslek Yüksek Okulunun doluluğunu gördükten sonra fakülteleşmeye karar verdiklerini ve böylelikle İstanbul Aydın Üniversitesinin kurulduğu dile getiren Dağhan; “bu yılda Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf Üniversitesi olma ünvanını elimizden bırakmıyoruz. Şu anda da 42 bin öğrencimiz var bunların 5400 tanesi Uluslararası öğrenci.
Bu şu anlama geliyor artık bizim ülkemizden Avrupa’ya, Amerika’ya beyin göçünü sağlayan tüm kanallara alternatif bir şey söylüyoruz; “ Türkiye de eğitim namına çok güzel işler yapıyoruz. Son 20 yılda Türkiye eğitim anlamında bir cazibe merkezi haline gelmeyi başardı.” diye konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir