İşkur çalışma hayatındaki yeni teşvikleri anlattı

İşkur çalışma hayatındaki yeni teşvikleri anlattı

İşkur Gemlik Hizmet Merkezi Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ikinci faz kapsamında yeni dönemde uygulanan teşvikler konusunda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Gemlik İşkur Hizmet Merkezi toplantı salonunda bilgilendirdi.

Bilgilendirme toplantısına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Emin Meral, SMMMO Gemlik Temsilcisi İhsan Acar ve muhasebe meslek mensupları katıldı. Toplantının açılısında Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş yeni dönemde uygulanacak teşviklerle genelde ülkemizde özelde de Gemlik’te istihdama katkı noktasında Mali Müşavirlere ve muhasebe çalışanlarına büyük görev düştüğünü belirterek istihdam teşviklerinden birçok firmanın yararlanmasını amaçladıklarını belirtti.

2018 yılında  İşkur   İlave İstihdam Teşviki, Bir Senden Bir Benden İstihdam Teşviki, Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Olanların Teşviki, İşbaşı Eğitim Programı Teşviki, İşsizlik Ödeneği Alanlara Yönelik Teşvik, Engelli İstihdam Teşviki ve Asgari Ücret Desteği başlıkları altında işverenleri destekliyor.

SGK Müdürlüğü ise yeni borç yapılandırması hakkında bilgilendirme de bulundu.



(Son Güncelleme: 11 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir