Batum'daki Engellilere Gemlik'ten destek

Batum’daki Engellilere Gemlik’ten destek

Batum’daki Engellilere Gemlik’ten destek

Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ay’ında yapılan Batum’daki Müslümanlara destek ziyaretinde engelli bireylerin durumu dikkat çekmişti. Gemlik Belediyesi tarafından yeniden kazandırılan Bursa Zihinsel Engelliler Derneği ve Özel Eğitim Merkezi tarafından, Gürcistan’da Gemlik ekibinin ziyaret ettiği engelli çocuğa hasta yatağı armağan edildi.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Gemlik Belediye Meclis Üyesi ve Dernek Başkanvekili Fehmi Arslan; ”Batum ziyaretimizde göze çarpan önemli bir sorundu. Gürcistan da doğrudan sosyal yardımlar Türkiye’deki gibi nitelikli olmadığından, hasta bakım hizmeti bir yana, engellilere yatak bulunması söz konusu olmuyor. Bizler de, Batum’da yaşayan müslümanlara ve engelli bireylere olan duyarlılığımızdan dolayı bir hamle yapmak istedik. İlk ziyaret ettiğimiz evdeki hareket edemeyen bireye engelli yatağı armağan ettik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Yapılan yardım ile alakalı Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Engelliler Derneğimiz, yine farkını gösterdi. Önemli dezavantajlarla aldığımız dernek, bugün önemli yardımlar yapabilecek duruma geldi. Pek çok engelli bireye eğitim vermenin yanı sıra, sosyal projelere de imza atan derneğimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: 10 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir