GTSO'nun  Girişimci Adaylarına Desteği Devam Ediyor

GTSO’nun  Girişimci Adaylarına Desteği Devam Ediyor

GTSO’nun  Girişimci Adaylarına Desteği Devam Ediyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri  başarı İle tamamlandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen eğitim ile birlikte toplamda 450 girişimci adayı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinden faydalandı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Gemlik Ticaret ve Sanayi odası  yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ” Girişimcilere desteğimiz hız kesmeden devam edecek. Her iş fikri bizim için değerlidir. O fikirleri gün yüzüne çıkarmak, girişimci adaylarının iş yerlerini açarken devletimizin sunduğu imkanları onlara sağlamak bizler için bir görevdir.  Eğitimini tamamlayan girişimci adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. ” dedi.

KOSGEB Eğitmeni Seçkin Saygılı’nın sunumu ile  dört gün boyunca Girişimcilik Kavramı, İş Fikri Geliştirme, İşletme Kavramı, İş Planı Hazırlama gibi konularda eğitim alan 27 kursiyer KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.

Belgeyi alan girişimci adayları, iş planlarını hazırlayıp KOSGEB’in 50.000 TL hibe, 100.000 TL  iki yıl geri ödemesiz 0 faizli kredi’ye kadar olan geri ödemesiz desteğinden yararlanıp işlerini kurabilecekler. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adaylarına ilgili raporlar hazırlandıktan sonra sertifikaları teslim edilecek.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir