“Belediyemiz Yanınızda Başkan Yılmaz Aranızda”

“Belediyemiz Yanınızda Başkan Yılmaz Aranızda”

Gemlik Belediyesi Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde, özel eğitim almış 10 personelden oluşan ekip “Belediyemiz yanınızda” projesi kapsamında tüm mahalle ve sokakları gezerek halkın sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.

Ekipler “Belediyemiz Yanınızda” projesi kapsamında son olarak Dr. Ziya Kaya Mahallesinde vatandaşların kapısını çaldı. Saha ekibiyle birlikte çalışmalara katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, mahalle halkıyla sohbet edip, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Yılmaz’a ve saha ekibine, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör de eşlik etti.

“Çalışmalarımızı halkın rahatı için yapıyoruz” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Göreve başladığımız günden beri vatandaşlarımız ne isterse anında yapıyor hizmetlerimizi tüm mahallerimize eşit ölçüde yayarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Belediye olarak her fırsatta halkla iç içe olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızı mahallelerinde, esnaflarımızı ve iş adamlarımızı ise iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Bütün muhtarlarımız, kurumlar ve sivil toplum örgütleriyle irtibat halindeyiz. Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini yerinde kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Önümüzde ki günlerde de tüm mahallelerde devam edecek Belediyemiz Yanınızda projesi, vatandaşlar tarafından tam not almaya devam ediyor.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama ORÇE İNŞAAT tarafından 20.04.2024 tarihinde çukurbahçe mevkiinde meydana gelen istinat duvarı kayması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir