Arkas Lıne’ın Adriyatik Servisi Yılport Gemport  Terminali’ne İlk Uğrağını Gerçekleştirdi

Arkas Lıne’ın Adriyatik Servisi Yılport Gemport  Terminali’ne İlk Uğrağını Gerçekleştirdi

Arkas Lıne’ın Adriyatik Servisi Yılport Gemport  Terminali’ne İlk Uğrağını Gerçekleştirdi

ARKAS Line’ın Adriyatik-Türkiye arasında işlettiği ADS Servisi   YILPORT Gemport’a ilk uğrağını yaptı. Natalia A ve Inga A gemileri ile toplamda iki gemi ile ve dokuz günde bir YILPORT Gemport’ta operasyonları devam edecek servisin rotasyonu ise; Koper, Venedik, Ravenna, Ancona, Ambarlı, Kocaeli, Gemport, Aliaga ve Misurata şeklinde.

Servisin uğrak yapan ilk gemisi olan INGA A’yı karşılamak için YILPORT Gemport ekibi hazır bulunurken geminin kaptanı Kadri Kadıköylü’ye ilk seferin hatırası olarak plaket ve hediyeler takdim edildi.

Türkiye’nin denizcilikte ve konteyner taşımacılığında önde gelen firmalarından olan ARKAS Line’ın YILPORT ile işbirliği yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmıyor. 13 Haziran’da yine bir YILPORT iştiraki olan Portekiz’deki YILPORT Leixoes terminaline GPS Servisi ile uğrak yapmaya başlayan ARKAS Line burada ise La Spezia, Salerno, Piraeus, Ambarlı, Gebze, Mersin, Beirut, Alexandria, Salerno, La Spezia, Genoa, ,Casablanca, Leixões, Setubal, Genoa rotasını takip ediyor olacak.

Arkas Lıne’ın Adriyatik Servisi Yılport Gemport  Terminali’ne İlk Uğrağını Gerçekleştirdi

YILPORT Holding CMO’su Erhan CILOGLU bu yeni servis hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi; “ARKAS Line’ın yeniden şekillendirdiği Adriyatik servisinin Gemlik uğrağında YILPORT Gemport Terminali’ni tercih etmesi ile Gebze’de yıllardır devam eden işbirliğimizi Gemlik’e de taşımış olduk. Haziran ayı başında ARKAS Line-Tarros servisinin Portekiz – Porto’da YILPORT Leixoes terminaline uğrak yapmaya başlaması ve sonrasında Adriyatik servisinin Gemlik’te YILPORT Gemport’a uğrak yapmaya başlaması ile işbirliğimiz daha da güçlendi. Türkiye sınırları içinde başlayan işbirliğimizin, gelinen noktada yurt dışındaki terminallerde de ortak çalışmalara dönüşmesi, ARKAS Line’ın YILPORT servis kalitesine olan güveni ve YILPORT’u tercih etmesi bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu vesile ile bir kez daha açık iletişimleri ve işbirlikçi tavırları için başta ARKAS Line CEO’su Sayın Can ATALAY’a ve ekip arkadaşlarına teşekkürlerimizi iletmek isterim. Her iki servisinde ARKAS Line’a başarı getirmesini dileriz.”

YILPORT Holding’in uzun vadeli stratejik varlığı ve Türkiye’deki hacim artışının anahtarı olan YILPORT Gemport Terminali; konteyner, Ro-Ro, genel kargo, dökme ve sıvı yük operasyonlarının yanı sıra proje kargo yüklerinde 1050 metrelik linear iskelesiye de hizmet çeşitliliği sunmaktadır. Gerçekleştirilen projelerle her geçen gün gelişen YILPORT Gemport bugün beyaz eşya, otomotiv, makina, yedek parçalar, tekstil, mobilya, mineral ve mermer gibi temel sanayi alanlarına en yakın liman olma özelliğiyle stratejik önemini korumaya devam ediyor.



(Son Güncelleme: 2 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir