Işık dolu zararlarını yerinde inceledi

Işık dolu zararlarını yerinde inceledi

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, dolu yağışının afete dönmesi sonrasında etkilenen Yenişehir ve İznik ilçelerini ziyaret etti.
Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile dolu yağışından etkilenen tarlaları ziyaret eden ve konuyu yerinde inceleyen Işık, oluşan zarar ile alakalı Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu bilgilendirdi.
Dolu afeti ile alakalı değerlendirme yapan Milletvekili Zafer Işık; ”Meteoroloji tarafından önceden bildirilen dolu afet, bölgelerimizde ürünlerimizi ne yazık ki etkiledi. İznik ve Yenişehir’de yaşananları yerinde incelemek için İl Başkanımız Ayhan Salman ve Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu ile görüştükten sonra, bölgedeki sorunu yerinden inceledim. Afetin etkili olduğu bölümlerdeki ürünlerin büyük kısmının telef olduğunu gördüm. Belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla konuyu değerlendirdik, ardından üst kademelere ilettik.
Konu ile alakalı değerlendirmelerimizin arından il ve ilçe tarım müdürlerimize teşkilat olarak konuyu aktardık. İlçe Tarım Müdürlükleri sahada incelemelerine ve çalışmalarına devam ediyor. Çiftçilerimize tekrar geçmiş olsun” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir