Durdurulan Araçtan Cephanelik Çıktı

Durdurulan Araçtan Cephanelik Çıktı

Gemlik polisi Kurşunlu yol hattında durdurdukalrı bir otomobilde çok sayıda silah ve mühimmat buldu.
Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin suç ve suçluyla mücadelesi aralıksız devam ediyor.
İlçe Emniyet müdürlüğüne Terör, Asayiş, Yunus Timleri, Önleyici Hizmetler ve Trafik ekiplerinin ortaklaşayaptıkları gerek nokta uygulamalar ile gerekse şok uygulamalarla uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçilrilmeye devam ederken, hakkında yaklama kararı bulunan kişilerde gözaltına alınıyor.
Son 3 günde 1 uyuşturucu, 1 yakalama kararı, 1 kuru sıkı tabanca ile çok sayıda silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, polis ekiplerinin yaptıkları kontrollerde üzerinde aramam yapılan 1 kişinin üzerinde 1.4 gram esrar maddesi ile ele geçirildi.
Yine yol kontrolleri esnasında hakkında Uyuşturucu kullanma suçundan 1 Yıl 8 Ay hapis cezası bulunan B. G.isimli şahıs ile hakkında karşılıksız yararlanma suçundan aranma kaydı bulunan A.D. yakalanaraak gözaltına alındı.
Kurşunlu yol hattında kontrol yapan ekipler 1 kişide 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirirken, durdurulan bir başka otomobilde ise adeta silah fabrikası buldu.
Ekipler şüphe üzerine durdurulan aracın bagaj kısmında üç ayrı poşete sarılı 4 adet ruhsatsız tabanca bu tabancalara ait iki adet 9 mm fişek, İki adet bu silahlardan ayrıca açılmış namlu, 5 adet silah yayı, kuru sıkıdan bozma silah yapımında kullanılan matkap aparat namlu Ve çeşitli torna malzemeleri ele geçirildi.
Olaylarla alakalı soruşturma devam ederken, emniyet kaynakları vatandaşların şüpheli gördükleri her durumu ücretsiz hizmet veren 155 polis ve 156 jandarma ihbar hattına bildirmelerini istedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir