Yaşar İslam'dan Gemlik Halkına Teşekkür

Yaşar İslam’dan Gemlik Halkına Teşekkür

Yaşar İslam’dan Gemlik Halkına Teşekkür

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, seçim sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmede, Gemlik seçmenine teşekkür etti.

İslam; ”Gemlik’te yoğun tempolu bir süreci tamamladık. Yeni oluşan bir yönetim olmamıza rağmen, iyi organize olduk, güzel bir sonuç aldık. Gemlik gibi zorlu bir bölgede, çalışmalarımızın karşılığını almamız, teşkilatımız ve üyelerimizde sevinçle karşılandı.

Kısa bir sürede, normal çalışma tempomuzu ikiye katlayarak yaptığımız programda, Gemlik’in hemen her noktasına ulaşma şansı bulduk. Bir yandan seçim çalışması yaparken, bir yandan da Gemlik’in taleplerini alma şansımız oldu. Bu talepler doğrultusunda rotamızı çizecek ve çalışmaları sürdüreceğiz.

Gemlik özelinde, sonuçların farklı olacağı ön görülse de, Milletvekili Adayı olarak içimizden bir ismi çıkarmamız, ilçede karşılık buldu. Zafer Işık’ın adaylığı, hem toplum tarafından destek gördü, hem de bizlere ivme kazandırdı. İlçenin dinamikleri ile ortak akılla yürüteceğimiz çalışmalar da, bundan sonraki dönemde pusulamız olacaktır.

Gemlik’in bizlerden beklentilerinin farkındayız. Beklentileri yerine getirecek, halkla iç içe olan bir kadromuz var. Bizlere destek verenlere, bu seçimlerden de güçlü çıkmamızı sağlayan vatandaşlarımıza ve gecesini gündüzüne katan, aileleriyle geçireceği zamandan bile feragat ederek çalışmalarımıza partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir