Şampiyon Madalyasını Başkan Yılmaz’a Hediye Etti

Şampiyon Madalyasını Başkan Yılmaz’a Hediye Etti

Şampiyon Madalyasını Başkan Yılmaz’a Hediye Etti

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü renkleri altında, 1 Dünya Şampiyonluğu, 4 Avrupa Kupası Şampiyonluğu, 16 Türkiye Şampiyonluğu ve 3 Judo Balkan Şampiyonluğu kazanan Gemlik’in Altın Kızı Semanur Erdoğan, geçtiğimiz hafta Romanya’nın Sibiu kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonasında kazandığı altın madalyayı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a hediye etti.
Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar, Belediye Meclis Üyesi ve Belediyespor yöneticisi Turgut Durmuş, Belediyespor Judo Antrenörü İsmail Yıldız ile birlikte Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Milli Judocu Semanur Erdoğan, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İ.H.L bahçesine Gemlik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Spor Salonuna kendisinin isminin verilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Semanur Erdoğan, ziyaretinde 2020 Tokyo Olimpiyatları hedefini de yineledi.
Judo branşında özellikle son yıllarda büyük aşama kaydedildiğini ve alınan başarılı sonuçlar ile Gemlik’in Türkiye ve Avrupa çapında söz sahibi olmaya başladığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Semanur Erdoğan’ı bir kez daha tebrik ederek tecrübe kazandıkça ulusal ve uluslararası şampiyonalarda altın madalyaların geleceğine olan inancının tam olduğunu söyledi. Sporun her branşına yönelik yeni tesisler, alt yapı ve benzer imkânların artmasıyla genç kuşakların önünün açılacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesi olarak amatör sporun destekçisi olmaya ve tesisleşmede yeni adımlar atmaya da devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve Judo Antrenörü İsmail Yıldız’ı da tebrik eden Başkan Yılmaz, Semanur Erdoğan’a çeşitli hediyeler verirken, Semanur Erdoğan da şampiyonluk madalyasını Başkan Yılmaz’a hediye etti. Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.



(Son Güncelleme: 27 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir