Gemlik’te Erdoğan Ve Cumhur İttifakı

Gemlik’te Erdoğan Ve Cumhur İttifakı

Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olurken, Gemlik’te de Referandum oranının üzerinde yer aldı. Ak Parti ve MHP ise oyların yarısından fazlasını aldı.
ERDOĞAN REFERANDUM ORTALAMASINI GEÇTİ
Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile kıyaslanacak en net sonuç olan 16 Nisan’da yapılan Ak Parti ve MHP’nin ”Evet” oyunu desteklediği sonuçlar sayılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın referandum puanını önemli sayıda geliştirdiği görülüyor. Referandumda 45,7 oy oranında kalan Gemlik, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 50.7 oranına ulaştı.
CUMHUR İTTİFAKI %50’NİN ÜZENDE
Ak Parti ve MHP’ye Milletvekilliğinde verilen Gemlik’te yarıdan fazla. %50,7’a ulaşan iki partinin oy oranında, Ak Parti %39,39, MHP 11,79 oranına ulaştı.

Gemlik’te Erdoğan Ve Cumhur İttifakı

CHP, İNCE’NİN ALTINDA
Sandıkların %99.6 civarında açıldığında Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin %39 civarında oy aldığı görülürken, CHP’nin %28 civarında kaldığı görüldü. Meral Akşener Gemlik’te 7,7 civarında oy oranına ulaşırken, HDP Adayı Selahattin Demirtaş 3,1 oranda, Temel Karamollaoğlu 1,4 oranında kaldı. Doğu Perinçek ise 0,2 orana ulaşabildi.

Gemlik’te Erdoğan Ve Cumhur İttifakı

IŞIK MİLLETVEKİLİ
Gemlik’te çeşitli siyasi partilerden Gemlik’ten Milletvekili adayı açıklanırken, Gemlik’i TBMM’de temsil edecek tek isim Ak Parti’den Zafer Işık oldu. Işık, bugüne kadar kendisine destek verenlere teşekkür ederken, bundan sonraki sürecin Gemlik ve Türkiye adına önemli katkı sağlayacağını belirtti.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir