Vali Küçük’ten Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Vali Küçük’ten Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler hakkında Vali Küçük’e bilgi verdi.
Vali İzzettin Küçük’ü belediye binası önünde karşılayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, daha sonra makamında ağırladığı Vali Küçük ile bir süre sohbet etti. Vali İzzettin Küçük’ü ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, Gemlik Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında Vali Küçük’e bilgiler verdi. Ziyaret sonunda Vali İzzettin Küçük’e zeytinyağı saklama kabı hediye eden Başkan Yılmaz, Vali Küçük ile birlikte belediye hizmet binası yanında yapımı devam eden 600 kişi kapasiteli çok amaçlı salonda da incelemelerde bulundu. Vali Küçük, Gemlik’te hayata geçen tüm projelerin Bursa’ya değer katan çalışmalar olduğunu ifade ederek, Gemlik Belediyesi’nin yaptığı ve yapmayı planladığı projelere Valilik olarak gereken desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi.
Gemlik Belediye ziyareti çıkışında bir süre vatandaşlarla da sohbet eden Küçük, ardından Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası mensupları ile ilçenin ticari faaliyetleri hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Vali Küçük, “Gemlik muhteşem bir ilçe, dünya vitrininde yer alan firmaları ile hem ticaret alanında, hem de eşsiz sahili ile insanları kendi cazibesinde toplayan bir şehir. Çok eski zamanlardan beri gelen ve dünyanın farklı noktalarında sofraları süsleyen Gemlik zeytininin eski ihtişamına kavuşması için tüm gücümüzle çalışacağız. 2800 dönümlük ormandan Gemlik Belediyemize geçen arazi ufkumuzu çok açmıştır. Burası ilçenin taşınma değil, genişleme noktasıdır. Muhteşem bir vizyon ile vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu binalar kazandırılacaktır” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir