Hatem Okulları Yönetimi Basınla Buluştu

Hatem Okulları Yönetimi Basınla Buluştu

Hatem Okulları Yönetimi Basınla Buluştu

Özel HATEM Okulları Yönetim Kurulu ve İdari Personelleri basın temsilcileriyle bir araya geldi. Atamer Otel’de sabah kahvaltısıyla düzenlenen program sunumlarla devam etti.

2017-2018 eğitim öğretim yılında Fen Lisesinde taban puanın 430, tavan puanın da 490 olduğunu vurgulan Özel HATEM Okulları Eğitim Danışmanı personeli Emir Furkay Ceylan akademik seviyenin artışıyla birlikte kültürel faaliyetlerde Şiir Günler ve Acil Servis tiyatro oyunlarının kamuoyunda beğeni aldığını bahar turnuvalarında sportif alanların tamamında derece elde ettiklerini söyledi.

Kariyer Atölyesiyle öğrencilerin akademik gelişiminin yanı sıra ileride ki sosyal statülerini belirlemeleri adına katkı sağladıklarını, üniversiteye hazırlık kamplarının yaz kurslarıyla devam ettiklerini söyledi. Mutlu Çocuk Mutlu Bayram, Yeni Yılda Bir Çocuğu Mutlu Et, Afrin Mehmetçiklerine mektup gibi sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında ara sınıflarda sınırlı sayıda kontenjan kaldığını, 9. Sınıf kayıtları ise Nitelikli Okullar Sınav sonuçlarına göre olacağı ve burs oranlarının açıklanacağını ifade etti.

Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mümin Torlak’ın emekliliğe ayrılması nedeniyle, Cihan Biten’in görev alacağını, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ise Rehberlik Koordinatörü Sibel Ramazanoğlu’nun başladığını duyuruldu.

Özel HATEM Okulları Rehberlik Koordinatörü Sibel Ramazanoğlu ise ‘’ HATEM Hastanesi Türkiye’nin farklı bölgelerinde 6 okuluyla eğitim zinciri oluşturarak istikrarlı büyümeye devam etmektedir. Bütün eğitim kurumlarımız için üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak çocuklarımızı en iyi şekilde hayata hazırlayacağımıza inancımız tamdır.

Özel HATEM Okulları önümüzde ki eğitim öğretim yıllarında kendisiyle yarışarak başarı ivmesini sürekli yükseltmeyi bilimsel projelerle farklı özgün çalışmalar yapabilmeyi Ar-Ge birimiyle, Avrupa Birliği projelerine imza atmayı istemektedir.

Bu çalışmalarla Gemlik’te eğitim lokomotifi olarak örnek isimle anılmayı hedefliyoruz. HATEM Yönetim Kurulu ve şahsım adına idari kadromuza ve öğretmenlerimize, değerli öğrencilerimize ve en büyük çözüm ortağımız olan velilerimize güvenimiz tamdır.

Bizlere her zaman destek olduğunu bildiğimiz ve sesimiz olan siz değerli basın mensuplarına HATEM Yönetim Kurulu ve şahsım adına teşekkür ederim.’’ Dedi.

Özel HATEM Okulları Eğitim Öğretim Koordinatörü Necdet Kırtan ise ‘’ 2013-2014 eğitim öğretim yılında Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmete başladık. 2017-2018 eğitim öğretim yılı itibari ile de Anadolu ve Fen Lisesi girişimimizle çalışmalarımıza hız verdik. Gemlik’in ve bölgemizin ilk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, ilk Anadolu ve Fen Lisesi özelliğine sahip olan okullarımız 2018 yılı itibariyle Gaziantep HATEM Hastanesi bünyesine girmiştir.

2018-2019 eğitim öğretim yılında Anadolu Sağlık Meslek Lisemizde öğrencilerimize KPSS ve Yükseköğretim Sınavına hazırlık desteği vermeği hedefliyoruz.

Anadolu ve Fen Lisemizde de öğrencilerimizi tercihleri doğrultulsun da ülkemize doktor, avukat, mühendis, mimar gibi idealize mesleklere ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu noktada akademik kurulumuzun çalışmaları devam etmektedir. Evet, Gemlik dışından geldik ama Gemlik’i çok sevdik ve benimsedik. İlerleyen dönemlerde Gemlik’e yatırımlarımızı artırmak istiyoruz. ‘’ şeklinde konuştu.

 

 

 



(Son Güncelleme: 20 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir