Karabıyık GTSO'ya konuk oldu

Karabıyık GTSO’ya konuk oldu

Karabıyık GTSO’ya konuk oldu

CHP Bursa 1. Bölge adayı Lale Karabıyık, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasına konuk oldu. CHP ekonomik politikalarını anlatan Karabıyık’ı GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri  karşıladı. Karabıyık’a CHP İlçe başkanı Cemil Acar ve bazı yöneticilerde eşlik etti.

Ziyarette ilk sözü alan GTSO Başkanı Paşa Ağdemir; ”Odamızın projeleri ile alakalı kapınızı çaldığımızda destek aldık, size Gemlik ve odamız adına teşekkür ediyorum. Akademik yönünüzle de meclise önemli katkı sağlıyorsunuz” dedi.

Ardından söz alan Lale Karabıyık, ”Baskın seçim olsa da, bizler tahmin ediyorduk. Bu nedenle hazırlıklıydık. Muharrem İnce’nin gerçek manada bağımsız Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Biz eski sisteme dönmek istemiyoruz, geliştirilmiş parlamenter sisteme geçmek istiyoruz. Siyaset dünyasının etik kurallarını belirlemek adına Siyasi Ahlak Yasasını benimsiyoruz.

Türkiye’nin bütçesi pek çok şeye yetebilir. Türkiye’de önemli sorun bütçedeki kaynakların doğru kullanılmaması ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu denetlenmiyor. Günlük çözümler uygulanıyor, bundan da fayda sağlanmıyor. 18’inci yüzyıl kavramları ile 21’inci yüzyılın sorunlarını çözemezsiniz. Kaynakları doğru kullanmadığımız için 5 Milyar Dolar cari açık veriyoruz” dedi.

Ziyaret meclis üyelerinin çeşitli soru ve cevaplarının ardından sona erdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir