Gemlikspor’a Belediyespor’dan Gençlik Aşısı

Gemlikspor’a Belediyespor’dan Gençlik Aşısı

Önümüzdeki sezon Bursa 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Gemlikspor, kadrosunun iskeletini genç isimlerden oluşturmayı planlıyor.
Altyapılarda bölge finalleri ve Türkiye şampiyonaları gibi önemli başarılara imza atan Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ile bir araya gelen Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın ve yönetimi, Gemlik’te sporun geleceği ve sporcuların adaptasyonu adına önemli kararlar aldılar.
Geçtiğimiz yıl U19 şampiyonalarında Gemlik’i başarıyla temsil eden Gemlik Belediyespor U19 takımından çok sayıda ismin, önümüzdeki sezon Gemlikspor’da forma giyeceği açıklandı.
AYDIN; ÖZÜMÜZE DÖNMELİYİZ
Konu ile alakalı açıklama yapan Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın; ”Gemlik’te pek çok önemli futbolcu altyapı gruplarında başarılı oluyor, sonrası ne yazık ki gelmiyordu. Bizim amacımız bir yandan profesyonel transferler yapan Gemlik Belediyespor’un başarılı oyuncularına yer açmak. Gemlik’in geleceğinde Gemlik’ten yetişen evlatlarımızın yer alması, hem daha anlamlı olacaktır, hem de içimize dönerek sporun anlamını kazandırmış olacaktır” dedi. Aydın gençlere takviyelerle bu sezonu doğrudan geçerek süper amatör kümede yer alacaklarını kaydetti.
GANDAR; GEMLİK’TE ÖNEMLİ İMKANLAR VAR
Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, Gemlik’te spor anlamında önemli imkan olduğunun altını çizerek; ”İlçemiz sporcu yetiştirmek adına hem tesis, hem de genç nüfus anlamında uygun. Bizlerin desteği sonrasında da önemli kazanç sağlanabilir. İlçemizde sporcularımızı hem zararlı alışkanlıklardan spor ile uzaklaştırırken, hem de sporda başarılı noktaya gelme imkanı bulacağız” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir