Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Üç Günde Üç Lideri Dinledik

Üç Günde Üç Lideri Dinledik

Geçtiğimiz Cumartesi günü, (MHP) nin Bursa merkezli Bölge istişare toplantısı yapıldı. Balıkesir, Yalova, Bilecik, Çanakkale, Kütahya ve Eskişehir’in yönetici ve milletvekili adayları da davet edilmişti.

Çok sıcak bir günde Atatürk Spor Salonunda yapılan toplantı, hınca hınç değildi. Salon dışına taşan, bir kalabalık görmedik.

Ama. Sayın Bahçeli’nin verdiği mesajlar, çok önemliydi. Muharrem İnce’ye göndermede bulunarak, (P.K.K) ya umut verdiğini ve FETÖ’ye tek kelime laf etmediğini, söyledi.

Aslında, Bahçeli’nin pek çok Ak Partiliden daha çok Cumhur İttifakına sahip çıktığına, Bursa’daki konuşmasında da, tanık olduk.

Pazar günü ise Saadet Partisi Lideri Bursa’daydı. Yüksek binaları ve Bursa’yı eleştirdi. Ak Partiyi, kutuplaşma yaratmakla suçladı.

Ve. Fenerbahçe kongresini örnek göstererek, ‘’Bu seçimlerde, bir dip dalga gelecek ve Saadet Partisi su yüzüne çıkacak’’ dedi, ve gitti.

Pazartesi günü ise yine çok sıcak bir havada, Cumhurbaşkanı Erdoğan geldi. 15.30 olarak anons edilen miting saati, Erdoğan 3 saat gecikince, vatandaş güneşten kavruldu.

Ak Partinin Bursa mitinginde, caddeler Ak parti bayrakları ile donatılmıştı. Ama. Miting için seçilen gün ve özellikle bu sıcak günler de saat, çok yanlıştı.

Miting, iftar saatlerine yakın bir zamana denk getirilmeliydi. O zaman meydanda da, yakın caddelerde de daha mükemmel sonuç, alınabilirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç konu üzerine yoğunlaştı. Birincisi, Kılıçtaroğlu dönemindeki S.S.K hastanelerinde verilen hizmetlerle, bugün şehir hastanelerinde verilen hizmetleri, karşılaştırdı.

İkincisi, Erdoğan’a karşı, 8 defa seçim kaybeden Kılıçtaroğlu’nun, Muharrem İnce tarafından çok ağır eleştirildiği, bir kaseti izletti.

Üçüncüsü ise Bursa’ya 16 yılda yapılan yatırımlardan bahsetti. Bu vesile ile bizde, 16 yıllık Ak Parti iktidarında, Bursa’ya eski parayla 44,5 katrilyonluk bir yatırım harcaması yapıldığını, öğrenmiş olduk.

Miting sonrasında, verilen iftar yemeğinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, bir kez daha televizyondan, izledik.

 

GÜNÜN SÖZÜ

En iyi adamlar.

Sokaktaki adam gibi,

Düşünenlerdir.

‘’Graville’’

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir