Kocatepe; Sorunlarımız Uzlaşmayla Çözülür…

Kocatepe; Sorunlarımız Uzlaşmayla Çözülür…

 

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Salih Kocatepe ve Can Tatar esnaf ziyaretlerinin ardından UÜ Asım Kocabıyık Yerleşkesi önünde bulunan engelsiz cafe’de oturan halka seslendi. Halkın teveccühü ve güler yüzü vesilesiyle öncelikle teşekkür eden Kocatepe, konuşmasının devamında şunları söyledi.

“Ülkemizin gündemi her ne kadar seçim olsa da, başta kutuplaşma olmak üzere terör, işsizlik, ekonomik, istihdam ve dış ilişkilerde yaşadığımız sorunları görmezden gelemeyiz. Üretime yönelik bir ülke olduğumuz takdirde bu sorunları en kısa zamanda aşabiliriz; fakat kutuplaşmayı bu şekilde değil sağduyulu davrandığımız kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz takdirde aşarız. Bu ülke hepimizin sorunlarımızı da ortak akılla hep birlikte çözelim.” şeklinde konuşan Kocatepe 24 Haziran ile alakalı olarak da şu sözleri söyledi.

“16 yıldır ülkeyi idare eden Ak parti, almış olduğu baskın seçim kararıyla ‘biz artık yorulduk, bizi artık değiştirin’ mesajını vermiştir. Halkımız bu yorulan iktidarı 24 Haziran’da değiştirecektir. Türkiye, üstün olanların haklı olduğu değil, haklı olanların üstün olduğu bir iktidara kavuşacaktır.” diyerek sözlerini noktaladı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir