GTSO Heyeti Vali Küçük’ü ziyaret etti

GTSO Heyeti Vali Küçük’ü ziyaret etti

Gemlik’in sorunlarını dile getirmek, yeni projeleri bölgemizin kanaat önderleri ile paylaşmak için kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirenGemlik Ticaret ve Sanayi odası  yönetim kurulu Bursa Valisi  İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette ; Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir , Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih Buluk, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreter Agah Arda yer aldı.

Gemlik’e Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalıdır

Gemlik’in ekonomik dinamiklerini gündeme getiren Ağdemir vali  İzzettin Küçük’ten Gemlik’e bir OSB kurulması için destek istedi.

“Gemlik 13 milyar dolar ihracat potansiyeli ile ülkemizin belli başlı bölgeleri arasında yer almaktadır. Mevcut Sanayi Tesisleri, Serbest Bölgesi, Limanları, Küçük Sanayisi ile Gemlik stratejik açıdan son derece büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle Gemlik’e bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması büyük önem arz etmektedir. Ülke ekonomisine, daha fazla katkı sunmayı kendimize hedef koyduk. Bu noktada ilçemize bir OSB kazandırmak için desteğinizi istiyoruz.” diyerek taleplerini ilettiler.

Gemlik Dört Yol Kavşağından İlçeye Giriş Yeniden Açılsın

Gemlik ekonomisi ve esnafı için büyük önem arz eden dört yol kavşağından ilçeye girişin ışıksız olarak yeniden yapılmasının önemine vurgu yapan Ağdemir; “ Bu giriş Gemlik esnafı ve Gemlik turizmi için son derece önemli bir konuma sahiptir. Kapalı olması özellikle küçük esnafımıza zarar vermiştir. Açılması ile birlikte merkezdeki ekonomik hayat yeniden canlanacaktır. Bunun için sizlerden destek istiyoruz “ dedi.

Gemlik Üniversitesi İçin Her Şey Hazır

Ziyaret sırasında Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’in gündeme getirdiği bir başka konu da Gemlik Üniversitesi oldu.  Vali İzzettin Küçük’e Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesi hakkında ön bilgilendirme yaptı. Gemlik Yerleşkesinin, Gemlik Üniversitesi olması için her türlü alt yapının hazır olduğu vurgulanarak destek talebinde bulunuldu. Gemlik Üniversitesi’nin kurulması ile birlikte Ülkemizin en güzide yerinde en güzel üniversitelerden biri olacağına vurgu yapıldı.

Gemlik İçin Düzenlenen 696 Sayılı KHK Gemlik’te İnşaat Sektörünü Durma Noktasına Getirdi

Oda Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Hamaloğlu 696 Sayılı KHK ‘nın  Gemlik’teki inşaat sektörüne yansımalarını Bursa Valimiz Sayın İzzettin Küçük’ e aktardı.  Konuşmasında “Bahse konu KHK ‘da düzenleme yapılmasına rağmen Gemlik özelinde inşaat sektörü durma noktasına gelmiştir. Konu ile alakalı siz değerli valimizden destek istiyoruz ” dedi.

Bayramdan Sonraki İlk Ziyaretim Odanıza  Olacaktır

Ziyaretimizden ötürü memnuniyetini dile getiren  Bursa Valisi İzzettin Küçük, yaşanılan sıkıntıları daha yakından tahlil etmek için bayramdan sonraki ilk ziyaretini Gemlik’e yapacağını belirtti.

 



(Son Güncelleme: 11 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir