Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

‘’Nato’’ Çöküyor, Umutlar ‘’Pesco’da’’

‘’Nato’’ Çöküyor, Umutlar ‘’Pesco’da’’

Amerika’nın savaş makinesi Pentagondur. Nato’da ,yaklaşık 30 ortak vardır ama hakimiyet Pentagon’dadır.

Son yıllarda, Pentagon ile nato birlikteliği, kendi ortaklarına bile, şantaj yapmaya başlamıştır. Amerika ile Almanya arasındaki, Wolvogen ve Duetce Bank ile başlayan ticari savaş, ‘’güvenlik savaşına’’ dönmüştür.

Amerika nato’daki ortaklarına, ‘’sizi koruyorum’’ diyerek, haraç istemeye başlamıştır. İşte bu gerçek, Avrupa Birliği’nin aklını başına getirmiştir ve Almanya Fransa’nın önderliğinde, bir güvenlik sistemi kurma çalışmaları başlamıştır.

Yani, referansı olmayan Avrupa Birliği, savunma sisteminin önemini anlamıştır. Bu sistemin adının, ‘’Pesco’’ olması kararlaştırılmıştır. Yani açılımı, ‘’kalıcı yapılandırılmış iş birliği savunma anlaşması’’ anlamındadır.

Kısacası ‘’Pesco’’ Avrupa Birliği ordusu olacaktır. ‘’Pesco’’ içinde, Fransa egemenliğindeki pek çok Afrika ülkesi de, yer alacaktır. ‘’Pesco’’ ya, Rusya’da davet edilecektir.

Nato ve Pentagon telaş içine girmiştir. 19 ülkenin katıldığı, nato toplantısına davet edilmeyen Türkiye, yine en önemli ve en stratejik ülke konumunu, muhafaza etmektedir.

Merkel’in, seçim sonrası Erdoğan’ı davet etmesi, hem içimizdeki muhalifleri, hem de Pentagon ve Natoyu çıldırtmıştır.

Bir Türkiye’yi kurulacak Avrupa ordusunun ‘’Stoperi’’ gibi, düşünüyoruz. Pentagon ve Avrupa Birliği arasındaki kriz, her iki tarafa da Türkiye’nin önemini öğretecektir.

Para babası Rothshild ailesi ve Avrupa ordusunu desteklemektedir. Yani Nato artık çökmek üzeredir. Kuzey Atlantik ittifakı, son günlerini yaşamaktadır.

Zaten son tatbikat yapan Nato ülkelerinden, Amerika ve Kanada dışındaki terim ülkelerin, Avrupa ülkesi olduğunu, tespit ettik. Bu gelişmeler, Türkiye için son derece önemli ve yararlı, gelişmelerdir.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç kimse senden iyi değildir.

Ama sen, ortaya bir şey koymazsan,

Sen de hiç kimseden iyi değilsin.

‘’D. Laired’’

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir