Nafiz Ersin Anaokulunda Sünnet Ve Mezuniyet Coşkusu

Nafiz Ersin Anaokulunda Sünnet Ve Mezuniyet Coşkusu

Gemlik Lale Kemal Kılıç Ortaokulu bünyesinde yer alan Nafiz Ersin Anaokulu Geleneksel 4. Sünnet Şöleni coşkuyla kutlandı.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, merhum Nafiz Ersin’in eşi Seyyare Ersin ve kızlarının yanı sıra, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Okul Müdürü Sadettin Göl, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katıldığı törende 19 anaokulu öğrencisi sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Sadettin Göl, Lale Kemal Kılıç Gazi Spor Salonu adına öncülük yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Arcellor Firması yetkililerine teşekkür etti. 5-6 yıl önce yağmur yağdığında tatil edecek derecede kötü bir çevresi olan okulun, Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla çehresinin değiştiğini anlatan Sadettin Göl, “Okulumuz artık Gemlik’te tercih edilen bir okul haline geldi” dedi. Merhum Nafiz Ersin’i saygıyla anan Sadettin Göl, 4. Geleneksel toplu sünnet şöleni adına da Ersin ailesine teşekkürlerini iletti.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, özel sektör işbirliğiyle ilçeye 8 okul kazandırdıklarını hatırlatarak, merhum Nafiz Ersin gibi hayırsever vatandaşların da anaokulu yaparak bu kervana katıldığını söyledi. Gemlik’in tüm okullarına spor salonu kazandırmayı hedeflediklerini bir kez daha vurgulayan Başkan Yılmaz, katkı sunan herkese teşekkür etti. Nafiz Ersin’in eşi Seyyare Ersin ve kızlarına da teşekkürlerini sunan Refik Yılmaz, eğitim ve öğretime yönelik yatırım ve hizmetlerin süreceğini sözlerine ekledi.
Nafiz Ersin Anaokulunun minik öğrencileri, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Müzik Öğretmeni Serdar Demircan ile birlikte birbirinden güzel şarkılarla mezuniyet şölenine renk kattı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Seyyare Ersin mezun olan miniklere diplomalarının yanı sıra sünnet çocuklarına da bisiklet, oyuncak, kol saati ve çeşitli hediyeler takdim etti. Çekilen fotoğraflarla birlikte şölen sona erdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir