Mavi Kapaklar Umut Olmaya Devam Ediyor

Mavi Kapaklar Umut Olmaya Devam Ediyor

Gemlik Belediyesi’nin yıllardır başarıyla gerçekleştirdiği “mavi kapak” kampanyası, umut olmaya devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen mavi kapak projesi kapsamında üçüncü defa tek başına 500 kg mavi kapak toplayarak katkı sağlayan emekli öğretmen Zeynep Emine Aydın’a, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ve Efe Eren Geri Dönüşüm yetkilisi Necla Siber Ceylan plaket takdim etti.

Yıllardır projeye vermiş olduğu desteklerden ötürü emekli öğretmen Zeynep Emine Aydın’a, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz adına teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere 2 adet tekerlekli sandalyeyi de teslim etti.

Bitkisel atık yağ ve atık pil kampanyaları ile birlikte mavi kapak kampanyası çalışmalarını da ivedilikle yürüttüklerini ifade eden Ahmet Dedetürk, mavi kapak kampanyasının maddi katkıdan çok farkındalığı artırmaya yönelik bir manevi katkı olduğunu ifade ederek, “Hem geri dönüşüm hem de engelli vatandaşlarımıza araç ve malzeme desteği bakımından büyük önem taşıyan projeye destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

70 yaşındaki emekli Öğretmen Zeynep Emine Aydın’da kendisine yapılan anlamlı jest için Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 



(Son Güncelleme: 10 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir