Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Ali Koç Başkan Oldu

Ali Koç Başkan Oldu

Fenerbahçe’deki değişim, kaçınılmaz hale gelmişti. Aziz Yıldırım’ın her kişiyi ve her kurumu düşman ilan etmesi, yarım asırlık Fenerbahçe’li leri bile, bezdirmişti.
Kupa maçında başından yaralanarak beş dikiş atılan Şenol Güneş’i, tiyatro yapmakla suçlayan Aziz Yıldırım, insanlıktan da uzaklaşmıştı.
Ali Koç en uygun bir zamanda devreye girdi. Israr etti ve başkanlığı kazandı. Ali Koç Fenerbahçe taraftarları ile arasındaki mesafeyi ayarlayamaz ise, Aziz Yıldırım’ın konumuna düşer ve yıpranır.
Kongrenin birinci günü, öğrenciler sınavda iken bile bu taraftarlar sesini kesmeyi becerememiştir. Fenerbahçe taraftarlarını bir sivil toplum örgütü gibi kullanmaya heveslenen bir yönetim kulübe de, taraftara da ve hatta ülkeye de yazık eder.
Aday olarak, benim kalbimde ise Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk vardı. Bu iki iş adamı, hem iş dünyasında hem de toplumsal hayatta, en üst noktaya ulaşmıştır.
Bakalım genç başkanımız Ali Koç, Fenerbahçe’yi nasıl yönetecek ve hangi kulvara taşıyacaktır. Baba Rahmi Koç’un Beşiktaşlı yakın akrabası Can Kıraç’ın Galatasaray’lı olduğunu biliyoruz. Bu seçimle Fenerbahçe’de, Ali Koç’a nasip olmuştur.
Bir milyon üye projesi ile belki ömür boyu başkanlık hayal eden Aziz Yıldırım’ı bu proje başkanlıktan düşürmüştür.
Her seçimde 8-10 bin oyla seçilen Aziz Yıldırım üyelik Anadolu’ya yayılınca, Anadolu’ya hakim olan sermaye tarafından vurulmuştur. Kısacası, kendi kurduğu oyunda Aziz Yıldırım tuş olmuştur.
3 Temmuz olaylarını, hem kumpasla hem de şüphe ile birlikte düşünmeliyiz. Mahkeme kayıtlarına bile geçen, ‘’şike sahaya yansımadı’’ savunmasını ise hep hatırlamalıyız.
İçeride ve dışarıda ki hangi kurumdan, hangi delillerle hesap sorulacağı kesinleşmeden, taraftarı ‘’hesap soracağız’’ şeklinde motive etmeyi, sakıncalı buluyoruz.
GÜNÜN SÖZÜ
Dehanın yüzde biri hünerdir,
Yüzde doksan dokuzu terdir.
‘’Edison’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir