Yılport Gemport “Dünya Çevre Günü”’nü en küçük fertleriyle birlikte kutladı 

  Yılport Gemport “Dünya Çevre Günü”’nü en küçük fertleriyle birlikte kutladı 

  Yılport Gemport “Dünya Çevre Günü”’nü en küçük fertleriyle birlikte kutladı

Gemlik’te kurulu bulunan ülkemizin ilk özel limanı olan Gemport’ta 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla personel ve ailelerinin de katılımıyla liman sahasında program düzenledi. Çevre günü etkinliğine çalışanların çocukları da çeşitli etkinliklerle ve yarışmalarla katılarak büyük alkış aldı.

Yılport Gemport, yaşadığımız dünyaya olan farkındalığımızı arttırmak ve gelecek nesillere devredeceğimiz emanete olan sevgi ve saygımızı göstermek için Yılport Gemport Çevre Günü’nü Gemport ailesinin en küçük fertleri olan çocuklarla birlikte kutladı. Bu kapsamda çalışanları ve aileleri Gemport’ta bir araya getirerek, birlikte çalışılantığımız arkadaşlarımızın aileleriyle tanışma fırsatı yakalandı, hem de ailelerimize vaktimizin çoğunu geçirdiğimiz liman tanıtıldı. Bez çantalarda sunulan ikramlar, plastik poşet kullanımının azaltılması için farkındalık oluştururken, her yaş grubu için hazırlanan kitaplar, yaz tatiline giren çocuklara anlamlı birer hediye oldu.

Programda aynı zamanda “Dünya Çevre Günü” için organize edilen “Liman ve Çevre” konulu resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. 4 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya katılan 36 resim, resim öğretmenleri tarafından değerlendirildi. Egzoz emisyonunu azaltarak hava kirliliğini önlemek ve çocuklarımıza bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla yarışmanın ödülü olarak her kategori birincisine bisiklet hediyeleri  Yılport Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Uygun Değirmenci,  Yılport Gemport Genel Müdürü Mustafa Levent Adalı,  Yılport Türkiye Teknik İşler Direktörü Serdar Kara ve Yıport Gemport Operasyon Müdürü Ali Akın Dinçer tarafından verildi.

Bilindiği gibi 1972 yılında düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’ndan bu yana 5 Haziran ülkemizde ve tüm dünyada “Dünya Çevre Günü” olarak kutlanmaktadır.

 



(Son Güncelleme: 5 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir