Vefaspor’dan üç transfer

Vefaspor’dan üç transfer

Geçtiğimiz yıl hakem hatalarına kurban giden Gemlik Vefaspor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. üç önemli transferle transfer sezonuna hızlı giren Vefa, bu yıl da iddialı olduğunu gösterdi.

3 İSİM DE PROFESYONELDE OYNADI

Sezer Serdar, İsmail Oruç ve Metin Şirin ile anlaşan Gemlik Vefaspor’un transfer çalışmalarının devam edeceği dile getirilirken, Vefaspor’un sadece 1. amatör kümede çıkacak değil, Süper Amatör Kümede de yer alabilecek bir takım oluşturacağı üzerinde duruluyor.

Sezer SERDAR Kimdir? (1993)

Kariyerine 2004 yılında Orhangazi Gençlerbirliği kulübünde start veren Sezer, 2010 yılına kadar ilçenin çeşitli takımlarında başarı ile forma giymiş ve 2011 yılında Orhangazi Belediye Spor ile Profesyonelliğe ilk adımını atmıştır.2013 yılında Karacabey Birlik Spor’da kariyerine devam eden Sezer, 2014 yılnında İlçemizin güzide takımlarından GEMLİKSPOR ile amatör kümeye dönüş yapmış ve o sene BAL Ligine çıkma başarısı göstermiştir.

Daha sonra sırası ile Halide Edip Adıvar Spor ve Keramet Spor formaları giyen Sezer Serdar, son olarak Gedelek gücü takımında forma giymiş ve şampiyonluk sevinci yaşamıştır.

 

İsmail ORUÇ Kimdir? (1983)

Kariyerine 1996 yılında Orhangazi Gençlerbirliği Spor kulübünde başlamıştır. İlçenin bir başka takımı Hür Spor’da bir kaç yıl forma giydikten sonra 2004’te Orhangazi Belediye Spor’a tranfer olmuş ve bir sene sonra Profesyonel sözleşmeye imza atmıştır. 5 yıl kadar bu kulüpte başarı ile ter döken İsmail 2010 yılında Yalova Spor ile kariyerine devam etmiştir. 2012 yılı başında Çorum Spor ile amatöre dönüş yapan İsmail, sırası ile Sölöz, Hür, Yeniköy ve Sultaniye Spor formalarını giymiştir. Geçen sezon şampiyonluğu son maçlarda kaybettiğimiz başarılı kardomuzda yer alan sporcumuz yaz döneminde Gedelek Spor ile şampiyonluk yaşamıştır.

 

METİN ŞİRİN KİMDİR?

Orhangazi Belediye Spor ‘da profesyonellik yaşamış ve kariyeri başarılarla dolu bir diğer isim olan Metin ŞİRİN (1991) ile de anlaşma sağlamıştır. Ünye 1957 Spor, Yalova Spor ve Alibey Köy gibi takımlarda forma giyen Metin son olarak geçen sezon Sölöz Gençlerbiriliği ve Orhangazi Gençlerbirliği ile çifte şampiyonluk yaşamıştır.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir