MHP İftar Programlarına ara vermiyor

MHP İftar Programlarına ara vermiyor

MHP İftar Programlarına ara vermiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Gemlik’in farklı mahallelerinde verdiği iftar programlarına devam ederken, bir yandan da ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Seçim döneminin başlamasından bu yana en ciddi çalışma hamlesini gerçekleştiren MHP, teşkilat bütünlüğü ile de dikkat çekiyor.

Ziyaretlerde söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”Ülkenin en kritik eşiğinden geçiyoruz. Bu süreçte, milletimizin bekası adına MHP’nin hamleleri daha fazla önem arz etmektedir. Ülkücüler olarak her dönemde yaptığımız gibi, bu dönemde de sorumluluk aldık. Milletimizin bizlerden beklentilerinin ve MHP’nin mecliste denge unsuru olduğunun farkındayız. Bu nedenle, milletvekili listemizde önemli özenle çalıştık.

Bursa ve Gemlik’in eksiklerinin ve önceliklerinin her dönem farkında olduk. Gemlik Belediyesi ve Gemlik ile alakalı konularda da inisiyatif alan her zaman Milliyetçi Hareket oldu. Bundan sonraki süreçte de, Gemlik’in menfaatleri adına ne yapılması gerekiyorsa, bizleri sorumluluk alırken görecekler.

Gemlik’te kronikleşen sorunların da çözümü için, MHP’nin mecliste daha güçlü temsil edilmesi önemli katkı sağlayacaktır. Daha sözü geçen MHP, yerel meseleleri de daha hızlı çözen konumda olacaktır” dedi.



(Son Güncelleme: 5 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir