Işık, ''Geleceği İnşa Ediyoruz''

Işık, ”Geleceği İnşa Ediyoruz”

Işık, ”Geleceği İnşa Ediyoruz”

 

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Zafer Işık, Gemlik Cumhuriyet Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Orhangazi Caddesinin farklı noktalarında ziyaretler gerçekleştirdi. Kendisine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Işık ziyaretler sonrasın yaptığı konuşmasında gelecek vurgusu yaparken, ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerini belirleyerek gelecek adına önemli bir vizyon ortaya koydu. Türküye’nin ekonomik ve sosyal gelişimi adına da önemli projelere ardı ardına imza atıyor. Sadece son yıllarda yapılan projeler bile, Türkiye’nin seviye atlaması adına son derece önemli hamlelerdir. Hizmetler bir yandan Türkiye’nin bugününü kurtarırken, bir yandan da geleceği inşa ediyor” dedi.

Gemlik ile alakalı değerlendirmelere de yer veren Ak Parti Adayı Işık; ”Gemlik’te de sadece bugünü değil geleceği düşünerek hareket etme zorunluluğumuz bulunuyor. Gemlik’te eğitim, spor ve sosyal anlamda atılım yapmak için elimizde fırsatımız var. İlçemiz ekonomik anlamda büyürse, sosyal büyüme de beraberinde gelecekmiş. Önceki dönemlerde özellikle şehri imar ederken yapılan hataları tekrarlamamız gerekiyor. Gemlik’in geleceğine yönelik master planı birlikte hazırlayarak yola çıkmalıyız. Bu nedenle, sizlerin de destekleri bizler için önemlidir. Her mahallede yapılacak hizmet, o mahallede yaşayanlara ve dinamiklerine sorulmalıdır.

Bursa bölgesinde gelişmeye en açık ilçe Gemlik. Çocuklarımızın geleceği adına elimizi taşın altına koyacağız. Sosyal alanı daha fazla olan bölgelerde, suç oranının da düştüğü görülmektedir. Gemlik’in bolluk ve refah içinde yaşaması, sosyal bilincin ve sosyal alanların oluşturulması geleceğimiz adına en önemli miras olacaktır” dedi.



(Son Güncelleme: 5 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir