Gemlik Borusan İftarında Buluştu

Gemlik Borusan İftarında Buluştu

Gemlik Borusan İftarında Buluştu

Borusan ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen, geleneksel iftar yemeği her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi gördü.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında bu yıl 8.cisi gerçekleştirilen Borusan Halk İftarı programına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Borusan Holding Genel Müdürü Bülent Demircioğlu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar programında açılış konuşmasını gerçekleştiren Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, “Ben 44 seneden beri Gemlikli olduğum için herhalde çoğunuzdan fazla ev sahibiyim diye konuştu. Hayatından çeşitli örnekler vererek kendisini başarıya taşıyan yaşam öyküsünü anlatan Demircioğlu, “ Kendimizi geliştirmemiz için tek yapmamız gereken şey merak etmek, öğrenmektir” diyerek iftara katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmasına Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade ederek başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, “Türkiye düşmanlarına inat bizler bu sofraları paylaşmaya devam edeceğiz. Bizler birbirimizi sevmeye devam edeceğiz. Birbirimize hoşgörüyle yaklaşmaya devam edeceğiz.  1000 yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşadık, yine kardeşçe yaşama devam edeceğiz. Bu güzel iftar sofrasını geleneksel hale getiren Borusan Holding’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Borusan Holding kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık’ı da rahmetle yâd eden Başkan Yılmaz, Borusan sadece Gemlik’te değil, Türkiye’de bir marka. Gemlik ve Türk ekonomisinin çok önemli taşıyıcı kolonlarından biri, ekonomimize güç veren bu ülkeye istihdam sağlayan üreten iş ve aş veren bir Holding’dir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete iftara katılan vatandaşlara Kuran’ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Ardından sahneye çıkan Türk müziğinin sevilen grubu İncesaz, katılanlara Türk Sanat Müziğinden ezgiler seslendirdi. Solistliğini Ezgi Köker ile Bora Ebeoğlu’nun yaptığı İncesaz grubu, müziğiyle dinleyenleri mest etti. Şarkıları, kendine has üslubuyla seslendiren grup, muhteşem bir konser verdi. Rumeli ezgilerini de seslendiren İncesaz, alanı dolduran Gemliklilere keyifli anlar yaşattı.

 



(Son Güncelleme: 5 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir