Geleneksel Mahalle İftarı Devam Ediyor

Geleneksel Mahalle İftarı Devam Ediyor

Geleneksel Mahalle İftarı Devam Ediyor

Gemlik’te Top Sahası Gençliği olarak bilinen Orhangazi caddesi gençliği her yıl düzenledikleri iftar organizasyonunu bu yılda gerçekleştirdiler.
Her yıl daha da artan bir kalabalığa iftar organizasyonu yapan mahalleli gençler, mahalle ve sokak kültürünün yanı sıra aynı masada birlikte iftar yapmanın huzur ve mutluluğuna işaret ettiler.
İftar organizasyonunu geleneksel hale getiren mahalleli gençler, “Biz Orhangazi Caddesi gençliği olarak her yıl Ramazan ayında mahalle halkına bu iftarımızı geleneksel olarak düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz . Davetimize icap eden bizimle birlilkte ekmeğimizi paylaşan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dediler.
İftar organizasyonuna MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ülkü Ocakları başkanı İsmail Baydar, MHP Bursa milletvekili adayı Muhammed Tekin, Dr.Ziya Kaya Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği başkanı Enver Çelik ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

 

 



(Son Güncelleme: 4 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir